עדכון לגבי ההערכה של אורי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    היינו ביום ראשון בבוקר בהערכה של אורי, אבל לא הספקתי לעדכן כי ברגע שחזרנו משם הוא העלה חום, דלקת גרון, אלה הצטרפה אליו יום אחרי והייתה לי חגיגה.
    אז הגענו למיט"ר היה שם צוות שכלל פיזיותרפיסטית, מרפאה בעיסוק, ומנהלת המרכז.
    הם ביקשו ממנו לקפוץ בתוך חישוקים, למסור כדור ולתפוס, לטפס על סולם, לבנות מגדל מקוביות, להשחיל, להרכיב פזל של צורות, ועוד כל מיני.

לאחר כל זה הן אמרו שאורי נבון מאוד (דהההה) ושיש מקום להזמין אותו למפגשים של ריפוי בעיסוק.
    למשל היא נתנה דוגמא שאם אומרים לו לבנות מגדל הוא מתקשה אבל אם יגידו לו לשים שלוש קוביות אחת על השניה לא תהיה לו בעיה. כאילו יש לו בעיה במאקרו.
    הוא לא אוהב נגיד לשבת לבנות בלגו.
    אבל הוא יכול לשחק עם אלה זיכרון.
    הוא לא יושב לבד עם עצמו לשחק, אבל מסוגל לעמוד בעולם הדמיון של אלה ולשחק איתה באבא ואמא או בכל דבר אחר.
    הוא לא מתחיל במשהו שהוא לא בטוח שהוא טוב בו.
    הוא בכלל לא פונה לזה.
    הוא מאוד מודע למתרחש סביבו וכל שינוי הכי קטן הוא שם לב, אתמול הוא שאל אותי למה יניב לקח את האופל ולא את הסובארו...
    הן מאוד התפעלו מהעובדה שהוא מתלבש ומתפשט לבד,
    ושהוא מאוד עצמאי (פעם אחת פספס פיפי בלילה, הוריד לעצמו מכנסיים ותחתונים לקח מהארון חולצה ארוכה והלביש אותה על הרגליים... זה היה ממש קורע...אה ושם את התחתונים הרטובים והמכנסיים בכביסה..)
    הן ממליצות למקד אותו יותר, לשבת איתו על פזלים קטנים ולתת לו להצליח כדי שירצה עוד,
    הן לא דיברו על בעיית קשב או משהו בסגנון...

הקטע הוא שהוא היה חולה (בדיעבד אני מבינה שהוא פיתח מחלה כי רק אחרי זה עלה לו החום, אבל הוא היה מאוד לא הוא עצמו- אני חשבתי שהוא מתבייש למרות שזה לא מתאים לו...)
    אבל אני יוצאת מנקודת הנחה שרפוי בעיסוק יכול רק לתרום לו אז למה לא?

אה, ואדר עומדת!!!
    [
    [
14 תגובות
עמוד 1
  • אין דבר רע בריפוי ועיסוק להפך מעולה זה רק יקדם אותו עוד מדרגה ואפילו יותר מאיפה שהוא נמצא עכשיו
    בהצלחה

• נשמע שסה"כ היה בסדר
  • ריפוי בעיסוק זה לא מזיק זה נותן הרבה יותר כלים שיהיה הרבה בהצלחה
  • מאמי בכל פעם שאת מספרת על אחד הילדים שלך אני יותר ויותר בשוק!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• הילדים שלך הם בהחלט משהו מיוחד!
    ראית אותו בבוקר עם החולצה על הרגליים?

• [
    [

• בהחלט נשמע שהוא ילד נבון ביותר.

מאיזה סיבה לקחת להערכה? מישהו המליץ או שאתם הרגשתם צורך?

גם אני חושבת שריפוי בעיסוק יכול רק לעזור

• איזה ילדים מתוקים
  • ענבר לא צילמתי...זה היה בבוקר והמוח שלי לא ממש התעורר...
    לגבי המרפאה בעיסוק קוראים לה רויטל נראה לי... לא יודעת יותר מזה,
    אבל זאת לא היא שתעשה לו בפועל.

תמר- אצלנו בפעוטון יש פעם בכמה חודשים צוות שמגיע ומסתכל על הילדים
    (באישור ההורים כמובן, יש כאלה שלא מסכימים)
    אם נראה להם שיש קושי מסוים הם פונים להורים.

ועדי- אני מאמינה שהעולם של היום מאוד מהיר ושונה ממה שהיה פעם.
    ההערכות האלה יכולות לתרום ולתת כלים להורים ולילדים,
    אפשר ללכת להערכה ולהחליט אח"כ אם לעשות מה שממליצים או לא,
    בכל מקרה אני לא חושבת שזה מזיק להפך.

[

[
    [
  • הגדולה שלי בריפוי בעיסוק, זה ממש חוויה בשבילה, היא מחכה לזה כל השבוע, ל "חוג ריפוי בעיסוק"
    היא יודעת שזה כדי לעבוד איתה על מה שקשה, אבל המרב"ע כל כך נחמדה ומשלבת לה גם דברים שהיא אוהבת וגם דברים שקשים לה והכול בדרך מאוד יצירתית.

ועדי, ריפוי בעיסוק מאוד עוזר, וגם פיזיוטרפיה,מניסיון, הילדות שלי ממש נעזרות ואני רואה התקדמות מדהימה. לא צריך לזלזל בדברים שלא מכירים.

• יפה מאד! שיהיה בהצלחה!!!

כל הכבוד לאדרושששששש
  • איזה חמודדדד

• ריפוי בעיסוק זה טוב מאוד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה