היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
דבר ממש חמוד נחמד ומה לא הייתי היום עם דנדוש בהצגה של יובל המבולבל כוכב המשאלות הצגה מדהימה מצחיקה חמודה ומה לא? דנדוש התנהגה למופת צחקה נהנתה חיבקה את הבובה של יובל שקניתי לה (כן פינקתי אותה קצת היום עם בובה חדשה של כוכב שהיא מאוד אוהבת וליווה אותנו בתקופה הקשה שהיתה לי איתה למי שזוכרת) נופפה למיקי כל הזמן לשלום ישבנו שורה שניה מול הבמה כך ש.......... בקיצור ממליצה בחום על ההצגה מיקי ויובל שניהם יחד צוות מנצח וזהו כל מילה שאוסיף מיותרת כמובן צילמתי מלא בהצגה אבל לא מעלה זה תמונות בשביל דנדוש שתצטרך שיהיה לא לאחרי הניתוח עד כאן המלצה חמה שווה לראות ולהשקיע פעם בסכום של 70 ש"ח לכרטיס או דרך ישראכרט עם נקודות ולראות את ההצגה הזו
5 תגובות
עמוד 1
הצגה ישנה, רצה כבר מעל לשנה אבל בהחלט מוצלחת
איזה כיף לכן
גם אנחנו נהנינו מאוד בהצגה הזו ומיקי ממש מקסימה שם, אהבנו מאוד
האמת שמיקי קרעה אותי מצחוק שם ישנו ממש מול הבמה וצירפנו לכיסא שלי השני את חברה של דנדוש מהמעון ואבא שלה (היו להם כרטיסים לשורה 8 ) והוא ראה שאני נקרעת מצחוק ואיך שדנדוש ניהנת והיה בשוק מוחלט (פעם ראשונה שהוא רואה עם הילדה הצגה ומתערה בכוכבים) הוא קלט שמיקי מסתכלת לכיוון שלי ו......... בסוף היו תמונות אז יובל אמר לי שמתי לב שנקרעת מצחוק כל ההצגה לא יכולתי לומר שמיקי הצחיקה אותי עם הפרצופים המדהימים שעשתה גם לא כולם ראו עשתה זאת בחן ובקטנה ורק אבא של חברה של דנדוש שם לב לזה