קליטה להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,
    אני מנסה ליקלט להיריון. אומנם החודש זו הפעם הראשונה שניסיתי אך הייתי מדוייקת ככל האפשר ולא נקלטתי.
    אני מחשבת את ימי הביוץ שלי בספירה לאחור של 14 יום ומנסה בהם להיקלט ומנסה שנית באותו חודש גם בתאריכים קבועים שבהם יש לי כאבי בטן חזקים כל חודש בהנחה שאולי אלה הם ימי הביוץ שלי בדרך כלל זה בערך שבוע לפני קבלת המחזור ובימים האלה גם ניסיתי ולא הלך.
    מה אתה מציע לעשות? הודה לך אם תענה לשאלתי.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אני מציע שלא להלחץ ולא להיות מודאגים יתר על המידה
    זו רק פעם ראשונה שאת מנסה, ומעבר למה שציינת שאת עושה, אין יותר מידיי דברים נוספים
    לא הייתי ממהר לערכות ביוץ ודברים כאלו, אלא בשלב ראשון הולך על יחסי מין בניחותא ובשלווה - בלי סטופר וספירת ימים ודברים שרק מכניסים אותך ואת בעלך ללחץ מיותר
    אם את חושבת שיש בעייה כלשהי - ווסת לא סדיר, ווסת מועט, אפשרות של זרע לא תקין - אז גשי לרופא שלך על מנת להבדק

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה