מנסה להיקלט - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,
    אני מנסה ליקלט להיריון. אומנם החודש זו הפעם הראשונה שניסיתי אך הייתי מדוייקת ככל האפשר ולא נקלטתי.
    אני מחשבת את ימי הביוץ שלי בספירה לאחור של 14 יום ומנסה בהם להיקלט ומנסה שנית באותו חודש גם בתאריכים קבועים שבהם יש לי כאבי בטן חזקים כל חודש בהנחה שאולי אלה הם ימי הביוץ שלי בדרך כלל זה בערך שבוע לפני קבלת המחזור ובימים האלה גם ניסיתי ולא הלך.
    איך יכול להיות?
5 תגובות
עמוד 1
  • זה בסדר מאמי
    לפעמי םלא הולך
    אם אין לכם בעיה אז תנסו כל החודש
  • רק כדי להרגיע אותך- הסיכויים להקלט כל חודש עומדים על 10% בלבד.
    חוצמזה שאם עכשיו הפסקת גלולות את צריכה לתת לגוף שלך זמן לחזור לעצמו...
    אני ניסיתי להכנס להריון ורק בחודש ה7 של הנסיונות הצלחתי!!
    וזה רק בגלל שהייתי מאוד רגועה באותו חודש. לחץ מאוד מפריע לקליטה..

מקווה שעזרתי, בהצלחה

• מהיום הראשון של המחזור יש לספור 10 ימים ואז לקיים יחסי מין יום כן ויום לא למשך 10-12 יום...
  • תודה בנות יקרות.
    לגבי העשרה ימים אחרי קבלת המחזור לקיים יחסמי מין מה לגבי אם מישהי שטובלת במקווה?
  • אל תחשבי כלום יקירתי עדיין מוקדם לזה...
    פשוט תעשי אהבה עם בעלך בכייף...יום כן יום לא יום למה לא??.............
    וזה יבוא לבד... פשוט תזרמי ואל תחשבי על יותר מידיי ...

בהצלחה ובשורות טובות בובה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה