אוף!!!!! איזה אנשים יש בעולם! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לנו בפינת הרחוב בית דו קומתי שגרים בו משפחה מוזרה, מאפיה כזו, יש להם סוס ועגלה והם אוספים איתו מתכות ואם הם צפריעים למישהו או שמישהו מעיר להם זו יכולה להיות סכנת נפשות ממש.
    יש שם בבית כמה מבוגרים שגרים בו חוץ מהזוג שהבית שלהם (שהם דוקא ממש נחמדים) אחד מהם נורא מוזר עם קביים, יושב בחוץ כל היום על המדרכה ומעשן או שותה בירות.
    לפני יומיים פתאום אני רואה את הילד שלהם עם המבוגר הזה מדליקים לי אש מתחת לחלון של הבית.
    צרחתי עליהם את הצרחות של החיים שלי ומה הילד אומר? קר לי.
    אמרתי לו קר לך? לך תדליק אש בבית שלך לא מתחת לבית שלי.
    הם כיבו אותה והלכו.
    אחרי עשר דקות אני שוב מריחה ריח של אש אני רואה שהם התרחקו לצד השני של הבנין שלי ושם הדליקו שוב.
    שכנה שלי יצאה וצרחה עליהם וכיבתה את האש עם החול שבחצר הבנין.
    אני רואה אותםם מתרחקים ושוב מדליקים ליד הבנין הבא ושם שוב מישהו צרח עליהם והם כיבו.
    אתמול אני חוזרת מהעבודה ואני רואה אותם שוב מדליקים!!!
    פחדתי להתחיל איתם ברחוב אז התקשרתי לבעלי שיבוא ויצעק עליהם.
    הוא בא, דפק את המעקות של החיים שלו ואיים עליהם שיזמן משטרה, ומה המבוגר אומר לו? מה אכפת לי? מקסימום יקחו את הילד.
    אחרי כמה דקות הילד משתכנע ואומר טוב, אני לא אדליק והלך.
    אחרי חצי שעה אני חוזרת עם הילדים מהמעון ואני רואה אותם שוב מדליקים!!!
    כבר לא ידעתי מה לעשות, ובסוף לא עשיתי כלום.
    מה אתן אומרות? הייתן מזמינות משטרה?

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
9 תגובות
עמוד 1

• את גרה בפ"ת?עמישב?
  • לא פ"ת ולא עמישב.
    אני גרה בבני ברק.
    אבל בקצה של העיר ליד פרדס כץ.
    פרדס כץ פעם היתה שכונת פשע וגרו שם מאפיות שאפילו המשטרה פחדה מהם.
    היום הכח שלהם קצת ירד והעיריה נלחמת בהם חזק מאוד.
    חלק מהם פלשו גם לשכונה שלי שנקראת קרית הרצוג שרובה חרדית וחלקב חרדית לאומית.
    רק בפינת הרחוב שלי נשארה משפחה קצת אחרת (אני אפילו לא יודעת אם הם השתלטו על השטח או שקנו אותו רשמית...)
    הם מסוכנית רק אם מתחילים איתם.
    פעם הכלב שלהם (כלב זאב ענק) רדף אחרי ברחוב ואני עמדתי להתעלף.
    בקיצור, אני לא יודעת אם זה רעיון טוב להזמין משטרה, כי אולי הם אחר כך ינסו להתנקם.
    בקיצור, עצבים..........

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • כן זה באמת עצבים...אולי כדאי רק להתיעץ עם המשטרה מה לעשות...יואו איזה סיוט זה.....מקווה שיהיה לך טוב.

• ETD את גרה בעמישב???
  • איזה אנשים

• אני לא גרה בעמישב אני גרה בהדר גנים-ליד.....איזה עולם קטן...
  • מירי - לצערי מכירה מקרוב תילד המדובר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה