יואו זה לא נורמלי!!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחר אני מתחילה חודש שישי והעלתי מההתחלה במשקל 5.6 קילו.זה המון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    מה עושים?????אני גם מפחדת כי בהריון הראשון שלי(בשני לא) היה לי סוכר ואני לא רוצה להגיע לזה עוד פעם.....
    למרות שלפי מחשבוני משקל-אני עדין בנורמה אבל עוד קצת ואני חורגת.....
    ואני עוד חשבתי שאני רזה.......חחחחחחחחחחחחח.
5 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו באותה סירה
  • ח"ו לא חשבתי דיאטה אלא פשוט לאכול מה שצריך וכמה שצריך ולא יותר מידי בקיצור ת**** מאוזנת.אני פשוט לא רוצה להגיע שוב למצב של סכרת(למרות שרק בגלל שהיה לי דיאטה לסכרת העלתי סה"כ 9 קילו בהריון ולאחר הלידה היתי 2 קילו פחות-וכול זה למרות שהילד נולד 3700 )
  • שתיכן שבו בשקט, אני רק בחודש שלישי וכבר עליתי 7 ק"ג....

• 6 קילו עליתי עוד לפני החגים ועוד שבוע יש לי תור לרופאה למעקב הריון.
    מעניין כמה העלתי... במיוחד שהתאבון גדל מאוד... ואני אוכלת 3מנות עיקריות של מרק עדשים בערב
  • זה בכלל לא הרבה!
    אל תשתגעי!
    את ממש בנורמה....

תאכלי נכון , תשתי הרבה
    והכל יהיה בסדר!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה