מעקב זקיקים - חייבת עזרה , בבקשה !!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן . פעם ראשונה שלי פה..
    אז ככה :
    אני מנסה להיקלט להיריון. אני לאחר טיפול של איקאקלומין 2 כדורים ביום למשך חמישה ימים.
    עשיתי מעקב זקיקים ביום ה-14 . להלן התוצאות:
    עובי רירית הרחם- 7.4 מ"מ
    שחלות - ימנית - 34 ממ X 30 ממ הערות- 21 ממ , 12 ממ + זקיקים קטנים
    שמאלית- 31 ממ X 28 ממ הערות - זקיקים קטנים.
    דוגלס -ללא נוזל .

מה זה אומר? אפשר להיקלט להיריון עם זה ?
    הטכנאית אולטראסאונד שביצעה לי את הבדיקה אומרת ש- או שבייצתי יום לפני הבדיקה (שבו קיימתי יחסים) או שאני צריכה לבייץ ביום הבדיקה או לאחריה .

זקוקה לתשובות !!!
    תודה .
4 תגובות
עמוד 1
  • 21 מ״מ זה כבר זקיק יפה!!
    אני מציעה שתמשיכו לעבוד בימים הקרובים, יום כן יום לא ליתר בטחון!
    בהצלחה!!!!

• היי
    ברוכה הבאה לשהות קצרצרה
    ברור שאפשר להקלט עם זקיקים כאלו
  • היי,
    קודם המון בהצלחה!

ובאמת כמו שאמרו לפני... יש לך זקיק מוביל מעולה- 21.
    כדי לדעת אם עבר הביוץ בד"כ נעזרים בבדיקת דם- שבודקים את ההורמונים: אוטרוגסטאן ופרוגסטרון, וככה יודעים אם הביוץ מתקרב או עבר, יותר קל לכוון לימים.
    והבנתי שאחרי הביוץ אמור להיות בד"כ (לא תמיד) נוזל בדוגלס- זה סימן מהאולטראסונד...

המון בהצלחה! ו"עבודה" נעימה!
  • ברור שאפשר!!!

יאללה לעבודה... (איזה כיף לך אני בהתנזרות כבר שבועיים וכנראה לעוד שבוע נוסף :( ... )

בהצלחה
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה