קפיצת גדילה ופליטות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אווףףףף!!!

מ-3 בלילה אמילי מתעוררת על שעה-שעה וחצי בבכי.
    אני בודקת טיטול, מנסה קצת להרגיע, אבל בסוף יוצא שהיא רעבה.
    אני מניחה שמדובר בקפיצת גדילה, אבל יש לי את הפחד הקבוע שאני דוחפת ציצי כפתרון לכל דבר.

ועוד משהו,
    בימים האחרונים אמילי פולטת למרות שכמעט על האכלה היא עושה גרעפס.
    הגרעפס לא אמור למנוע את הפליטות?

ועוד משהו שאני רואה זה שהיא הרבה פעמים מתאמצת חזק כדי להפליץ
7 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב
    בהחלט יכול להיות קפיצת גדילה. הגיוני לפי הגיל
    פליטות זה פליטות, אוריקי שלי היה פולט עד גיל שנה !!!!!
    כל עוד היא מעלה במשקל, עושה קקי ופיפי זה לא נורא, רק מאד מלכלך.
    טיפ ממני מנסיון - תשתדלי לא להחליף לה בגדים ישר אחרי האוכל, שימי סינר וככה לא צריך יהיה להחליף. לפעמים ההתעסקות הזו בלהחליף בגדים גם גורמת לפליטות.
    הגרעפס לא מונע פליטות, יש תינוקות שהשסתום בכניסה לקיבה לא סגור טוב אצלם וזו אחת הסיבות לפליטות.
    [

• אה.. לא חשבתי על סינר..

חשבתי שזה לגדולים יותר.. ואני האמת גם לא מחליפה על כל פליטה, אם זה כתם ממש קטן אז אני נותנת לו פשוט להתייבש
  • הי מותק, אל ייאוש

• מאמי גם גיא ממש מתאמץ להפליץ... הוא נהיה אדום ממש, בוכה מתכווץ ולפעמים אפילו לא מפליץ או מחרבן, סתם מתאמץ וכלום לא יוצא ואז אני מביאה לו את הרגליים לבטן ועושה לו מסאז' בבטן, וגם לא תמיד זה עוזר.
    מסכן קטן, הם סובלים מזה נורא.
    אוף! שיעבור לו כבר...

• שירני- תודה
  • היא מתעוררת בשעה קבועה?
    או בשעות אקראיות?
    לפי הספר
    בשעה קבועה זה הרגל ושעות אקראיות יכול להיות שמדובר בקפיצת גדילה
    אבל את מכירה את הילדה שלך הכי טוב.. אני רק אומרת שזה מה שטרייסי אומרת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה