שיתוף מהחופשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האמת אנחנו עושים המון כיף ומתעייפים ברמות
    הילדות מקסימות (לנועם קצת קשה כי היא לא במים שלה אבל סהכ סבבה).
    אנחנו קצת מבואסים מהמלון.
    אנחנו בקלאב הוטל ביחידה של חמי וחמתי. הבריכה קפואה ברמות בלתי נסבלות. מלא זבובים נועם ממש אומללה.
    אנחנו נאלצים לשלם הון תועפות כדי למצוא איך להעסיק את להב.
    הלכנו וביקשנו שיחממו את המים בבריכה של הילדים. אמרו לנו שהם נוהגים לחמם רק בדצמבר ובכל אופן יבקשו אישור חריג ויחזרו אלינו (לא רק אנחנו ניגשנו עוד אורחים).
    אף אחד לא חזר ולא עשו כלום לגבי זה.
    סבבה רגילים בדצמבר יופי לכם. אבל מזג האויר ממש לא אופייני לאילת. קר פה מאוד ואפשר לשנות קצת נהלים כדי להעניק שירות טוב יותר.
    חבל מאוד שהם מזלזלים ככה בבעלי היחידות שלהם ובלקוחות ואורחים בכלל.

כרגע אנחנו בריף הדולפינים . אמנם גם פה קר אבל לפחות להב נהנית מהדולפינים.

דרך אגב זה לא התאריכים של חמי וחמתי הם בדרך כלל בקיץ. אבל חמתי לא שילמה בזמן כי לא חשבנו שמישהו ירצה את היחידה השנה. ואז נאמר לה שגם אם הם לא באים הם חייבים לשלם. אז היא שילמה והודיעו לה שעכשיו העונש על האיחור זה שמזיזים לנובמבר ומורידים לה יומיים מתוך השבוע. אבל כפיצוי נתנו 4 כרטיסים חינם לארוחות בוקר.

מחר נטלי מצטרפת אלינו - איזה כיף

סופש נעים לכולכןןןןןןןן

18 תגובות
עמוד 1
  • אוווייי אם היית אומרת לי שאתם הולכים לקלאב הוטל הייתי מזהירה אותך..
    אנחנו בקייץ היינו שם זה פשוט מלון דוחה היחס שם ללקוחות מזוויעה..ואני עוד לפני החופשה אמרתי לבעלי שנקנה גם יחידה..
    [/center]
    ]

• תנסו להפיק את המיטב מהחופשה הזו..
    זה יהיה קשה
    אבל ככל שתעייפו את הבנות ככה יהיו לכם ערבים פנוים בשבילכם!

וגם תשאירו את הקטנות עם סבא וסבתא- וצאו רק את ובעלך ככה ערב חופשי!

אגב, אני היום באילת בשבת חתן ....
    אולי נתראה...

• מקווה שתתמודדו עם הקשיים ובכל זאת תהנו ותצליחו לעשות חיים!!!!!!
    אז תהנוווווווווווווו

• וואיייייייייי איזה מעצבןןןןןןןןןןן

באמת עיצבנו אותי.

תנסי להנות כמה שאפשר.- סומכת עליך.

בשמת

• נשמע לי כמו עונש, לא חופשה

• איזה באסה שזה לא עומד בציפיות :(((
    ואני לא מבינה למה להעניש לאלף עזאזל בכוונה של המלון מה הם מחנכים את האנשים????
    וזה לא נראה לי כמו פיצוי הכרטיסים לארוחת בוקר
    קיצר נקווה שאתם מצליחים מעט להנות מהחופשה ואני כבר מחכה לראות אתכם!!!!

אוהההבת

• קוקיייייייייייי איייייי קאםםםםםםםםם

• בובה..
  • מאמוש, סומכת עלייך,, תהני מהבנות מנתי ומהרעיון שאתם בחופש.. מה את צריכה יותר מזה? (בריכה נורמלית?

• את המתנה נתנו בבית מראש כי פחדתי שהשעון יהרס בכל הנסיעה הזאת. הוא התלהב בטירוף. וגם הבגדים ממש יפים עליו (כמו כל דבר אחר)
    לגבי המסעדה - התכוונתי לספר לו בערב שישי. אבל אתמול הוא אמר ללהב "מחר נאכל ארוחת ערב טובה לכבוד היום הולדת של אבא. אמא לא מציעה אז אני אארגן לבד"
    חחחחחחחח חטפתי עליו קריז וכבר סיפרתי לו שידע שכבר לפני שבוע הזמנתי מקומות

שלא תבינו לא נכון כיף לנו מאוד אנחנו נהנים ולא רוצים שיגמר. רק מבאס כל הקטע של המלון והיחס. וגם מזג האויר

• מאמוש,
    איזה מעצבנים הם במלון הזה-ממש אטימות!

אני בטוחה שבסופו של דבר החופשה תהיה כייפית ומהנה!!

• העיקר שאתם נהנים. זה הכי חשוב
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• נשמע לא נעים כל כך אבל תהנו כמה שתוכלו מהעיר הזאת! אני לא כל כך נהנתי בפברואר עם כמה שהעיר צריכה להיות תיירותית. היה לי סופ"ש על הפנים

• איזה חצופים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה