היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מאז שגיליתי את הבשורה המשמחת מצב הרוח שלי ירד ממש. במקום לשמוח להתלהב מרעיון ההריון קיבלתי דיכאון מצד אחד תחושות פיזיולוגיות מורידות לי את מצב הרוח כאבים בחזה בחילות שהתחילו לפני יומיים מצד שני אני מרגישה שהבטן שלי נפוחה שאני לא יכולה להכניס אותה . אני גם מאוד פוחדת שהמראה שלי ישתנה אבל אני יודעת שזה לא תלוי בי .
אני בחורה עם המון מצב רוח טוב בחיי היום יום ....חשוב לי לציין.
אין לי חשק לכלום אני מרגישה שאני לא מתחברת לרעיו ההריון האם זה ישתנה בקרוב האם למישהי יש עצה טובה בשבילי איך להתמודד עם המצב ??? תודה .לילך.
לילך
4 תגובות
עמוד 1
קודם כל ברוכה הבאה!! יהיה בסדר מאמי קחי הכל בפרופורציה. בסופו של דבר האוצר שלך שווה את זה
בובה יהיה בסדר אל דאגה קטן עליך.... כל התחושות האלו יעברו בסביבות שבוע 13 ואז תתחילי להנות אבל חשוב מאוד שלא תכניסי לעצמך שטויות ודיכאונות לראש...
תתעודדי תשמחי ותהני....
בהצלחה והמשך כייפי
ברוכה הבאה
ברוכה הבאה את מוזמנת פה להרגיש בנוח ולפרוק כל מה שאת צריכה... תקבלי פה המון תמיכה ועידודים
מזל טוב לגבי ההריון את צריכה לשמוח מאד מאמי, זה לא בא בקלות לצערנו.
ההרגשה הכללית ה"רעה"- העייפות, הבחילות, יעברו בשבועות הקרובים אל תדאגי, זה לא לתמיד. אל תשכחי שגם ההרומונים משתוללים אז טבעי להרגיש ככה שינויים במצב הרוח.
בסופו של דבר אחרי שהתינוק ייצא - את תראי שהכל שווה את זה ואת תשכחי מהכל!