נראה לי התחרפנתי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני כמה ימים התייעצתי איתכן מה לעשות כדי לגרום לאמילי לשעשע את עצמה במיטה, או להרדים את עצמה לבד ולא על הידיים שלי.

אז עכשיו, הילדה אכלה, טיטול נקי, אין גזים (חמסה) והיא כבר 10 דקות שכבת במיטה, או בשקט, או כאילו מדברת לעצמה.
    עוד לא קניתי מובייל אז היא לא מתסכלת ולא שומעת כלום, רק שקט.

אז קיבלתי מה שרציתי.

אז למה אני מרגישה אשמה שהיא לבד שם??!?
7 תגובות
עמוד 1
  • זה מעולה!!!
    למה למה למה את מרגישה רע?????

זה מעולה שהיא תרגיש בנוח במיטה לא רק שהיא צריכה לישון בה....

קיבלת מה שרצית... תשמחי!

• אני מרגישה רע כי היא לבד שם, אין שום דבר שמשעשע אותה (ואני יודעת שהם לא תמיד צריכים גירויים, אבל בכל זאת),

וכבר פעמיים הלכתי להציץ אם היא ישנה וראיתי שהיא פלטה והיא שוכבת ברטיבות הזאת ואפילו לא מצייצת.

ואני עצבנית על הסדיניות המפגרות האלה שלא עוזרות בשיט (אבל זה כבר שרשור אחר).

בקיצור אני מפסיקה להרגיש אשמה!
  • מאמי היום הרגשתי מזה אשמה כשהתעוררתי בבוקר וראיתי את הגוזלית שלי פשוט ערה במיטה ומסתכלת סביב.........(אני כפרה משוגעת מטורפתתתתתתת)

אמרתי מה לא שמעתי אותה מתעוררת?

מסקנה: לפעמים הם לא צריכים אותנו וגם הם צריכים שקט

• חמודהההההההההההההההה...
    הלווווווווווווווווווו

אני מרגישה רע כי היא לבד שם, אין שום דבר שמשעשע אותה (ואני יודעת שהם לא תמיד צריכים גירויים, אבל בכל זאת),

להזכיר לך שהבת ש/לך רק בת 3 שבועות.

את יודעת שעד חודש ןחצי- חודשיים לא רואים כלום מעבר לס"מ בודדים...

המובייל זה בינתיים מוזיקה מרגיעה...

אחרכך רואים את מה שתלוי עליו
  • וואו אני ממש הפוכה ממכן, בקטע הזה!
    אני דווקא מפרגנת להדס כשהיא נשארת לבד ומשחקת עם עצמה ומדברת עם הבובות שלה.. גם כשהיא הייתה קטנה יותר.
    אני אומרת לה "איך את משחקת יפה, כל הכבוד שאת משעשעת את עצמך"

ברור שמידי פעם באה לבדוק אבל אם היא בסבבה שלה- אין מה להפריע!
    תאמיני לי ג'ני אם היה מפריע משהו- הייתי שומעת אותה... הם לא פרייאירים

ומיטלוש- זה בדיוק הקטע שאני רוצה לדבר איתך לגבי זה שהיא קמה לך מוקדם- דברי איתי כי מה שכתבת זה חלק מהעיניין -"הורות משובשת" זה נקרא...

• חחח גם אני תמיד מרגישה אשמה כשאגם לבד מעסיקה את עצמה מרגישה שאני לא נותנת לה מה שהיא צריכה

אבללללל

זה בדיוק מה שהיא צריכה גם את צריכה לפעמים קצת זמן לעצמך לא????
    אל תרגישי אשמה תברכי על זה ותנסי לנוח!!!

• אל תרגישי אשמה, היא קטנה מידי בשביל להצטרך להיות עסוקה כל הזמן..
    כשהיא תגדל ותרצה הרבה צומי תתגעגעי לימים האלה שהיא משעשעת את עצמה!

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה