היי בנות יקרות...... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• כמו שבטח שיערתן ילדתי בשעה טובה ב-19.10
    לא יצא לי להכנס אז בשייה הראשונה נכנסתי.. בהמשך אכתוב את סיפור הלידה שלי

יש לי כמה שאלות ואני אשמח לעזרה

אני מניקה, עכשיו אני שבועיים אחרי לידה, בהתחלה כנראה שלא היה מספיק חלב ונעזרתי בתוספות, בימים האחרונים אני נותת רק בלילה תוספת והשאר הנקנ, הבעיה שממש אין סדר בשעות הכל מבולגן, כל שעה, שעה וחצי...

נראה לכן בסדר ?

והדבר השני והמטריד ביותר זה הגזים .!!!!!!!

איך מתמודיים? מה אפשר לעשות כדי לעזור לו ????

תודה

5 תגובות
עמוד 1
  • היי אין לי מושג לגביי ההנקה לא הנקתי הבת שלי גדלה על מטרנה..גזים נתתי לה סימיקול של טיפטיפות (עם אני לא מתבלבלת בשם) או יש גם גרפוואטר (שלא התלהבת ממנו בכלל, לא עזר לנו הרבה)תשימי אותו הרבה על כף היד שלך על הבטן זה יחמם לו את המקום וירגיע.. או תלטפי לו את הבטן לכיוון השעון זה גם מרגיע..תקופת הגזים מעצבנת אבל עוברת תוך כמה חודשים.. מזל טוב להולדת בנך..
  • הי!

מזל טוב

• היי..
    תהיתי לאן נעלמת לנו?.....
    איזה יופי שיהיה בשעה טובה ותגדלי אותו בנחת!!!!!

לגבי ההנקה.. בהתחלה זה ככה כדי להגביר את ייצור החלב.. אני אישית ממליצה לך להניק בלילה כי ההנקות בלילה מגבירות ייצור חלב.. אז אם חשוב לך להניק אני בהחלט מציעה לך להניק בלילה....

• ירדן- לגבי הבייביזם מתי לתת ? באיזה תדירות? זה טבעי? ושל איזה חברה?
    גם לי בינתיים הגרייפווטר לא עזר....

• מזל טוב ובשעה טובה
    תגדלי אותו בנחת!

כמו שהבנות כבר אמרו לגבי הגזים- בעיקר עיסוים בבטן ,קיפול רגליים והחזקה נכונה של הבייבי

שתדעי לך שאצלי רוב הגזים נבעו כי נתתי לה תחליף בשעות הערב
    וכשהפסקתי ורק הנקתי, גם נעלמו הגזים כלא היו.

לגבי ההנקה- בהתחלה זה לא הכי מסודר.
    גם לא יודעים כמה הם בדיוק אוכלים אז קצת קשה לקבוע כמה אכלו בהנקה הקודמת לכן
    יהיו ימים של שעה וחצי בין לבין לפעמים 3 שעות בין לבין ולפעמים גם שעה בין לבין.
    אח"כ זה כבר יתחיל יותר להסתדר ב"ה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה