אהה שחכתי לספר לכן משהו.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום התקשרו אליי ממשרד התמ''ת כי הריי פניתי אליהם עם תלונה על יחס שאני מקבלת בעבודה בגלל הטיפולים ושהם מנסים לעשות ככה שאני יתפטר והבחורה אמרה לי בפירוש "את לא מתפטרתתתתת...נקודה..." היא אמרה שהיא תתן את המס' שלי לעוד כמה גורמים שיצרו איתי קשר..ואמרה גם שזה לא חוקי הטרור שעושים לי בעבדה ושמאלצים אותי להרים גלגלים כבדים (בלי שום קשר ליש הריון או אין, אני בטיפולים גם ככה המערכת שלי למטה פגומה ועוד אני ירים כבד יעני לגמור לגמריי על עצמי?)..היא אמרה שלפטר אותי הם לא יכולים ושכרגע מופיע התלונה שלי אצלם ועם תהיה בקשה של פיטורים שלי הם יכחו את זה בחשבון...מה אתן אומרות?
5 תגובות
עמוד 1
  • כל הכבוד שפנית אליהם,וגם אם הם עכשיו ינסו להתנכל לך יש לך כבר תלונה עליהם אז הם יודעים שהם לא יכולים לעשות מה שבא להם ,כל הכבוד לך !!!
  • עשית בשכל! מקווה שירגיעו אצלך שם..

• איזה יופי!!
    עשית בשכל שפנית למשרד התמת
    עכשיו אולי יהיה לך קצת שקט בעבודה
    התמונה החדשה של הבת שלך מדהימה! איזה חמודה!
  • לילי תודה תודה כול הזכויות שמורות לי ולבעלי ובמיוחד להפריית ICSI חחחחחחחחח מחר אני חוזרת לעבודה בבוקר ניראה מה יביא היום..
  • יופי!!! שמחה לשמוע שיש לך את התמיכה של התמ"ת..
    שיהיה בהצלחה עם זה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה