אז יכול להיות שאהיה אמא כבר בשבוע הבא?... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חזרתי עכשיו מהרופאה שלי, ולמי שלא זוכרת אני במעקב גדילה של האפרוחית... לפני כמה זמן התברר גם שאני על גבול המיעוט מי שפיר לכן אני במעקב גם לגבי זה.
    בקיצור, הרופאה אמרה שאני צריכה לעשות מוניטור פעמיים בשבוע,ושמי השפיר מדאיגים וצריך להיות במעקב שאין מצוקה לעובר או ח"ו חשד לזיהום...
    היא ראתה את המוניטור של אתמול ואמרה שיש צירים

9 תגובות
עמוד 1
  • מה שאמרו לי..........................ת-נ-ו-ח-י ותשמרי על עצמך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני כבר מיום שבת- שבוע 34 ) עם צירים... של 100-120 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לפי המוניטור.

ויש לי כבר פתיחה ומחיקה ...
    הייתי פעמיים באישפוז בכל פעם לכמה שעות ובכל אישפוז נתנו לי בווריד 2 ליטר נוזלים כדי לעצור את הצירים...
    היום הייתי הערכת משקל והיא שוקלת 2600...
    אמרו לי שעד /ששבוע כזה(34) הם מנסים לעצור צירים....
    אם אחזור אליהם אחרי שבת הקרובה.... כבר לא מפסיקים צירים
    שמעי... לא כייייף לבלות במיון- עדיף בבית ( במיוחד עם ילדים בבית)
    שמרי על עצמך !
  • יאללה זה מתקרב
  • davidirit- וואי איזה לא נעים :/ בהחלט עדיף לנוח כמה שיותר אבל אני לומדת ואין מצב שאני אפספס עכשיו לימודים, ממילא יהיה לי אחרי הלידה מלא מה להשלים... אני מנסה לנוח כמה שיותר אבל גם זה לא פשוט.

עדוש- כל עוד זה צירים לא משמעותיים אז אין מה לבדוק...גם אני לא התרגשתי בהתחלה מזה שיש לי צירים..אבל כנראה בשילוב של מיעוט מי שפיר וכל זה זה בעייתי...

אני עייפה

• מאמי תנוחי הרבה, שהבעל יעבוד קצת יותר קשה וכל עזרה תתקבל בברכה- אין מה לעשות- הכל בשביל שהקטנה לא תצא כזו קטנה...

• תודה לכל מי שהגיבה...
    (ציפיתי מעוד כל מיני בנות שחשבתי שיש לי קצת קשר איתן לאיזשהי תגובה אבל בסדר..כנראה שאין פה הרבה מקום לפרוק..

• היי,

מאחלת לך שהלידה תבוא בזמנה, ובאופן הבריא והקל ביותר...
  • מאמי לא משנה מה יהיה, העיקר שתחזרי בידיים מלאות
    בהצלחה תעכדנייייי

• אני ממש מבינה אותך, גם אני בלימודים ולפעמים צריכה להזכיר לעצמי שיותר חשוב הלידה ולא לחשוב על מה יהיה אחרי ולהתעסק בלימודים כ"כ הרבה...

הכי חשוב- תנוחי. מכירה את התחושה- גם אני לא אוהבת שעושים בשבילי ומרגישה עם זה לא בנוח אבל אין מה לעשות. תתגברי על זה בשביל האדם שבתוכך...

אגב, מה את לומדת?

המון בהצלחה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה