רוצה להמליץ לכן על מרכל כביסה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שקניתי אתמול בסופר פארם.... .... יאאאאאאאאאאאאאאאא
    איזה ריח טוב והכביסה יוצאת מה זה עדינה מהמכונה.....

של סוד.... החדש שבה בגרגרים קטניםםםם...
    השתמשתי בוורוד...
    את הגרגרים שמים ביחד עם האבקה או ממש ישירות בתא עם הבגדים - ולא בתא של המרכך !!!!!!!!

7 תגובות
עמוד 1
  • תודה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• מילנוש כפרה עלייך - היא רשמה

• אני דווקא נהנית מהסופלין בקומפקט הוא בירקרק וכתוב באדום

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אם כבר המלצות....

אני כבר שנה משתמשת בלנור ורק לאחרונה ניסיתי את הבקבוק הירוק שלהם

איזה ריח טוב!!! חבל"ז. אני מתבאסת שלא גיליתי אותו קודם

• דווקא הבדין הכחול כהה- מדהים
  • אני לא מחליפה את סנו מקסימה..כבר ניסיתי את כל הסוגים ואצלי היא מנצחת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה