לא יכולתי להישאר אדישה מול השירשור הקודם----חזרתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות לא ההייתי פעילה כאן הרבה זמן מסיבה מסוימת אבל מרוב שאהבתי אתכם מידי פעם התעדכנתי.... אז קודם כל מזל טוב ושיהיה בשעה טובה ובקלות לכלללללללללללל ההריוניות ולאלו שבדרך...
    לאור השירשור שקראתי וצימרר אותי כמה אתם מדהימות----------------
    אני חיייבת לשתף אותכם במשהו.. אני חרדית ההורים שלי חזרו בתשובה כשההיתי בסביבות כיתה ג ' וגם מאוד בהדרגתיות. ברוך ה' התחתנתי בגיל צעיר עם בעל אוצר.. כמו שאתם בטח יודעות אצלינו בדר"כ לא שומריםלמנוע הריון וההיפף רוצים להיכנס להריון .. עבר חודש חודשיים שלוש ארבע.. חברות שהתחתנו אחרי ילדו ואני....כלום!
    אני יודעת מה הקושי של להתמודד עם רצון עז לילד והצפיה ולבסוף האכזבה כשמגיע המחזור. תמיד השתדלתי להיות שמחה ומאושרת וכל מי שרק שאל אם יש לי ילדים תמיד עניתי -בעזרת ה' יהיו. לאחר כמעט שנתיים שמתוכם שנה הייתי במעקבים (זקיקים ובדיקות דם ובדיקות כלליות..אציין שהכללל יצא ברוך ה' תקין אצלי ואצל בעלי) ואודה זה היה לא קל והיו ימים שאפילו ממש קשה!!!!!!!!!! ולא היה לי כבר כח. הדבר היחיד שעזר לי להרים את הראש זו האמונה שהכל לטובה ושאם קיבלתי את הניסיון הזה יש לי את הכוחות להתמודד איתו!! ואז התבשרתי שאני בהריון--זה הרגע הכי מרגש בחיי!!! היום למפרע אני רואה ומבינה כמה היה טוב בשבילי ההתעכבות הזו גם התקדמתי בעבודה מאווווד כי היה לי זמן לתת שעות ולא הייתי מוגבלת והיום באו לקראתי ואני משרת אם.. גם כי היחס של הורה שמצפה לילד ומתקשה להיכנס להריון הוא נעלה יותר בחיים אני לא מסוגלת להתעצבן על הבת שלי שהיא מעירה אותי באמצע הלילה אני נזכרת כמה חיכיתי ורציתי אותה ואת העול הכרוך בגידול ילדים ואין ספק זה נותן לי לעשות הכל עם כוחות גם כשאני ממש עייפה והכל נעשה בשמחה! חוץ מזה שהיה לי ולבעלי זמן של ביחד ולבד שהיום.. זה קצת יותר מסובך לעשות מה שרוצים ומתי שרוצים.. בקיצור זה היה לטובתי ואין לי בכלל ספק! אחרי הלידה שלה היתה לי התאוששות לא קלה וגם הלידה לא היתה פשוטה בכלל (מלקחיים..תפרים בחדר ניתוח.. העברה לטיפול נמרץ עקב דופק מהיר...) אבל ברוך ה' ההנקה היתה לי חלקה .... תמיד צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה.. ואני מודה לבורא עולם גם על הקשיים כי זה נותן לי אח"כ להעריך יותר את הדברים שקיבלתי לא בקלות..וכמובן שמודה על כל הטוב שמשפיע עלינו בדברים שלפעמים אנו לא שמים לב ומייחסים להם חשיבות אבל בעצם בלעדיהם היה לנו קשה.
    כיום ברוך ה' הבת שלי מעל שנה.. ואני מנסה להיכנס להריון מאז שהפסקתי להניק (בערך 7 חודשים) וגם הפעם זה לא בא בקלות... ותמיד אני אומרת לבעלי בוא נסתכל בצורה חיובית.. כמה זוגות היו רוצים קצת הפרש בין הילדים ומצד שני לא למנוע הריון.. זו ההסתכלות שלי בחיים.. אני עכשיו מחכה למחזור שכנראה יגיע.. ואם כן אקבלו בברכה ואם לא אופתע וכמובן שאשמח.. בכל אופן לא יכולתי להישאר אדישה לנוכח השירשור ותודה למי שקראה עד כאן הייתי חייבת לשפוך מהלב..
    ועוד תודה לבורא עולם על הכלללללללללללללללללללללללללללללל!
    ואגב מי שזוכרת את הסיפור של הנחש עם אדם וחווה ..אתם יודעות מה היה העונש של הנחש?? שהעפר יהיה האוכל שלו ..ואתם יודעות למה? לא בגלל שזה טעם מגעיל.. פשוט הקב"ה מראה לנו שהוא לא אהב את מעשהו שהכשיל את חווה ולכן הקב"ה לא רוצה שהנחש יבקש ממנו אפילו פעם אחת שחסר לו אוכל.. אז תבינו אם יש לכם קושי סימן שאתן אהובות לפני הקב"ה אם לא אז הכללללללל הכללללללללללללל היה הולך חלק....
6 תגובות
עמוד 1
  • ווווווווווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווו.................
    לאט לאט אני מתחילה לקבל מכל אחת את הניעור שהייתי צריכה... כנראה זו הדרך של הקב"ה לדבר איתי - דרככן... להגיד לי שיהיה בסדר...
    פפפפפפפפפפפפפ אתן הורגות אותי כולכן!!!!!!!!!
  • הוספתי עוד כמה שורות בזמן שהגבת.. אנו באותו מצב של צפייה להריון מקווה ששנינו נתבשר במהרה לטובה!!
  • אני חייבת לציין שקראתי והייתי עם דמעות בעיניים, בעיקר כשכתבת שאת קמה לא פעם שהבת שלך מעירה אותך, כי את יודעת שלא נכנס בקלות להריון.

שהיה לך המון בהצלחה ומחזיקה לך אצבעות שהחודש תתבשרי בדברים טובים!!
  • אני גם מקווה שנתבשר בבשורות טובות!!!

• רוצה ייעוץ - ריגשת אותי מאוד. בשורות טובות
  • ריגשת אותי, חיזקת אותי, אפשר לדבר איתך בפרטיות איכשהו....?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה