היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שחר ממש מתנהג לא יפה לאמא שלי בתקופה האחרונה. הוא צועק עליה לא מוכן שהיא תדבר איתו וכד'. רק הסבר כללי קצר - אמא שלי סבתא מדהימה! כל היום מפנקת קונה עושה ומה לא. כל בוקר שחר אצלם רואה דרדסים והיא מכינה לו שוקו. ההורים שלי לוקחים ומוציאים אותו מהגן ובקיצור זה רק על קצה המזלג. ויחד עם זאת הוא פשוט כמו מוציא עליה איזשהו משהו. לאף אחד מאיתנו הוא לא מתנהג ככה. אלינו הוא יודע שאין מצב לדבר ככה. גם לאבא שלי הוא לא מתנהג ככה. רק לאמא שלי. ואמא שלי נורא נפגעת מזה. זה קל להגיד היא לא צריכה להפגע אבל במקומה הייתי נפגעת גם. בנוסף הוא מנצל את טוב ליבה החצפצוף הקטן. כשהוא צריך ממנה משהו הוא מבקש יפה מאוד. היום הוא ביקש ממנה מגפיים. וכמו שאני מכירה אותה היא תקנה למרות שאמרתי לה לידו שאני לא חושבת שמגיע לו ולכן שלא תקנה לו. (הוא היה לידי וידעתי שהוא שומע אבל עשיתי את עצמי כאילו אני לא שמה לב שהוא שומע...) אני פשוט לא יודעת מה לעשות! איך להתנהג? איך להגיב? אני אומרת לו שהוא מתיחס לא יפה לסבתא וכו' אבל זה לא עוזר וגם אני בד"כ מעדיפה לא להתערב להם ביחסים. אבל... זה דורש התיחסות. הוא עושה את זה גם כשאני לידו ואז ממש א"א להתעלם...
עיצות? הארות? הצילו
8 תגובות
עמוד 1
אולי פשוט הוא צריך להרגיש קצת געגוע.. הם כל יום איתו וכמו שאומרים..."לפנק...לפנק...לפנק..." הוא רואה את זה כמובן מאליו תני כמה ימים של הפסקה בניהם ותראי איך האהבה תפרח שוב
אני מסכימה עם יפית, אולי הוא צריך באמת להתגעגע קצת. חוץ מזה- אמא שלך צריכה ללמוד להיות אסרטיבית איתו. אולי קצת יותר קשוחה! שקד מתנהג ככה לאבא שלי. וגם אבא שלי מפנק מפנק מפנק!!! כשאני אומרת לאבא שלי, למשל, להחרים לשקד משחק מסויים, בגלל שהוא זרק אותו (בזמן ששיחק עם אבא שלי), אז אבא שלי עונה לי "הוא לא יאהב אותי אח"כ" מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
הוא מרגיש איתה מאוד בנוח לכן הוא מתנהג כך, האם יכול להיות שהיא מבטלת עצמה באיזו שהיא דרך כשהוא איתה? אני יודעת שהם אוהבים את כל נכדיהם אבל את שחרקצת יותר, הם טיפלו בו מגיל אפס, הוא היה נכנס למיטה שלהם כל בוקר לפני שהוא הלך לגן, היא דמות אם עבורו כמעט כמוך... לדעתי כאשר הוא מתנהג אליה כך היא צריכה לומר לו "ההתנהגות הזו לא נעימה לי" ולהתרחק ממנו, להבהיר לו שהיא לא מקבלת זאת. לך ולאמא שלך מליון
מסכימה עם יפיתוש.
אמא שלך יותר מדי סלחנית ורחמנית נראה לי. ברגע שהוא מתנהג לא יפה - היא צריכה לעזוב הכל ולהגיד לו - אני הולכת. אתה לא יודע איך להתנהג כמו שצריך ולכבד את סבתא - אז אני הולכת ולא חוזרת עד שתתנהג יפה
לעשות הפרדה מוחלטת זה א"א כי ההורים שלי זה הצהרון של שחר עד שאני מגיעה הביתה. שבוע הבא הם טסים לחו"ל לשבוע אולי זה קצת יעשה הפרדה... ברור לי שדווקא בגלל שהוא מרגיש איתה כ"כ בנוח ויודע שהאהבה שלה אליו לא תלויה בדבר הוא מרשה לעצמו לפרוק עליה. אבל זה לא מקובל עלי... בקשר לגבולות - אין מצב שהם ישימו גבולות. הם פשוט לא מסוגלים.בדיוק דיברתי עם אבא שלי על זה השבוע הוא אמר לי אני לא יכול להגיד לנכדים שלי לא. אמא שלי גם איתנו הילדים היתה מאוד סלחנית. אולי להגיד לה שתגיד לו שגם היא לא מוכנה לדבר איתו כי הוא לא מדבר אליה יפה... זה מקסימום שהיא תוכל בנפש שלה...
ילד יפה של אמא
טוב, אז זה בעיה. כי עצם העובדה הזו גורמת להתנהגות הבלתי מרוסנת הזו.
ילדים חייבים גבולות! ביחוד בגיל הז ועוד יותר בנים.....ם עכשיו זה ככה כשהוא יהיה גדול זה יהיה יותר גרוע.
את חייבת לדבר איתה אם אצתם רוצים להחזיר אותו לדרך הישר
יכול להיות שיעזור אם תדברי עם שחר בנחת? רק את והוא? ותסבירי לו כך שהוא יבין, תנסי ללחוץ על נקודות אצלו...
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מילנה דיברתי איתו... הוא ממש בוגר בחשיבה שלו והוא גם הפנים את מה שאמרתי. אמרתי לו שלא צועקים על סבתא כי זה לא מנומס ולא מכובד ושאם לא בא לו עכשיו לדבר איתה שיגיד לה בנחת "סבתא אני עצבני עכשיו ואני לא רוצה לדבר" וגם שמעתי אותו בזמן אמת אומר לה את זה. אבל זה גם קצת פוגע