-
יפה כל הכבוד- זהו, הוא כבר גדול!!!
אצלי במעון היו באים עם קורנלפקס כזה שמתאים לילדים.
או בישוקטים...
-
תודה!
נראה לי שלא הבנת אותי... בגן יש להם ארוחת בוקר מאוד מושקעת (חביתה/ פנקייקים/ דייסות שונות). שאלה מה אני אתן לו לאכול בבית לפני גן? האם בכלל צריך לאכול משהו? הוא קם קרוב ל 7 וארוחת בוקר בגן ב 8:30....
-
כל הכבוד לגדול!!
בשעה טובה..
את עוד תראי איך יידלקו לך העיניים כשתראי מבצעים על מטרנה..
-
כל הכבודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד....
מקסים, פשוט ילד מקסים 555555
ואגב רעיונות מצוינים...
לינוי עוד שותה מטרנה לפני השינה ובבוקר (היא קמה בסביבות 6).
גם הייתי רוצה בקרוב להתחיל להוציא לה את המטרנההההה...
-
פיתוש: תודה! הרגעת אותי, כי חששתי שזה לא מספיק (אמא פולניה שכמוני
-
כל הכבוד לו!!!
-
ראית פעם איזה כמות נותנים להם בבוקר הקמצנים?
אני הייתי שולחת את להב עם שקית קורנפלקס כל בוקר
-
מראש אני מבקשת סליחה
הכל נרשם מאהבה !!!!
כל ילד כמעט עובר את התקופה שהוא לא רוצה בקבוק זה יכול להיות גם בגיל שמונה חודשים שנה שנה וחצי והלאה...
זה קרה גם אצלנו...
אני אומרת שהחלב והדייסה בבוקר ובערב זה כמו השלמת הכנסה.
ומה שמעצבן אותי שרשמת זה הקטע של החיסכון!
כי לא צריך לחסוך באוכל שלו, אני אתן לך דוגמה מאצלנו כמובן
ליאם שלי כבר ארבעה חודשים לא רוצה לאכול חלב בבקבוק, לא מסוגל, מה לא עשיתי לא הלך...
הוא היה ישן על בטן ריקה וזה חרה לי וזה כאב לי כי לפני ארבעה חודשים לא ידעתי מה לתת לו, כי הוא אכל כבר את המעדן והמרק והפירות וכו'...
ואז התחלתי להביא לו את הדייסה בכפית, והילד ברוך השם!
הייתי קמה בבוקר לפני השעון ב-6 וחצי בשביל להאכיל אותו בכפית לפני הגן
וככה הייתי שקטה שהילד אכל...
אצלי אוריה סיימה עם הדייסה עד לא מזמן....
אני לא באה להגיד כל הכבוד
אני בעד להמשיך לו את הדייסה, ואני אומרת את זה בשביל הילד שלך וזה בא ממקום הכי טוב והכי טהור שאני יכולה להגיד לך!
-
שאפו על היוזמה! ממש גבר קטן! (טפו טפו)
גם אצלנו בגן יש ארוחת בוקר מושקעת, אבל איך שהיא מגיעה, היא הולכת לאכול- שזה בסביבות 7:50, כשהיא קמה בשש וחצי. אז לנו מספיק אקטימל או כוס חלב.
לדעתי גם אתם יכולים להסתפק במעדן או פרי. לא צריך גם להעמיס על הכיבה יותר מדי.
-
היי,
אני נותנת לקטנים שלי לפני הגן כוס שוקו גדולה ויוגורט ביו..
בהצלחה!!
-
נטלי:
כל יום נתנאל אוכל דייסה סמיכה עם כפית. או בגן בארוחת בוקר של 8:30, (ומדובר בכמויות גדולות), או בערב, אחרי גן, אני עושה לו דייסה( אם הוא לא אכל דייסה בגן באותו יום). כך שכל יום הוא אוכל דייסה, אז למה שאתן לו פעמיים ביום? ואני ממש לא מתקמצנת על האוכל בשבילו!!!!!!!!!! אבל אם כבר הפסיק, אז למה לא להינות גם מיתרון הכלכלי של זה
-
אז רגע בואי נעשה סדר, למה את הדייסה הסמיכה עם הכפית של 8 וחצי בבוקר
הוא לא אוכל כשהוא מתעורר?
ואת הדייסה של אחרי הגן תביאי לו לפני השינה
ככה ששתי הארוחות של הדייסה זה כשהוא מתעורר וכשהוא הולך לישון
כל שאר היום זה מוצקים.
-
אם זה מה שהוא החליט
-
כי ב 8:30 זה ארוחה בגן. הם מבשלים להם ארוחות (יש תפרית בתחילת שבוע, אז אני יודעת מה הוא אוכל כל יום לארוחת בוקר, צהרים וארוחת 4). ארוחה בגן מאוד מושקעת, ומדובר במנה 55555, אני בקושי יכולה לסיים כזו כמות!
בגלל זה אני לא רוצה לתת לו דייסה בבוקר לפני הגן.
כשהוא חוזר מגן (ב 17.00) הוא דיי רעב, אז אני עושה לו ארוחה ממש טובה, או בשרית או דייסה. וב7 בערב הוא כבר הולך לישון. לפני שינה הוא שותה חלב רגיל שלתוכה אני מוסיפה טיפה של דייסה מטרנה, כדי להוסיף טיפה קלוריות
-
אוקיי
את האמא שלו ואת יודעת מה הכי טוב ונכון לילד שלך,..
אם הוא מקבל את הדייסה אז מעולה ואני שמחה!!!
ולגבי השאלה, אם הוא אוכל קרונפלקס מעולה......
כריך גם אבל בבוקר הפה יבש והם צריכים לשתות משהו גם כי הוא רגיל למטרנה
את יכולה להוסיף בתוך המטרנה כפית שוקולית, אולי זה יעזור......
או לקנות לו שוקו או חלב בננה......
-
ארוחת בוקר הכי טובה סנדוויץ עם משהו (גבינה, טונה, ירקות, סלט אבוקדו)
או מעדן עם איזה פרי
אריאלי גם בקושי אוכלת סימילאק רק בבוקר ובלילה וגם זה לא מסיימת..
איך את מביאה לו חלב בלילה? מרתיחה?
-
ממש גדל במהירות הקטנצ'יק שלך
-
esterika4:
אני לא מרתיחה.... מוזגת לכוס שהוא בוחר (כוס של גדולים), שמה לתוך קערה עם מים רותחים, כמה דקות וזה בטמפרטורה טובה. נותנת לו קש והוא שותה כמו ילד גדול
-
שירן ממי מאחלת לך שארי יהיה כמו להב. עד גיל 3 לא ויתרה על הבקבוקי שלה
עד שבעלי שכח אותם בירושלים. היא פשוט לא ביקשה יחתר.
דרך אגב אני לקחתי את זה מאוד קשה. אבל זה כבר הפאק שלי.
ממי אם הוא אוכל ארוחה טובה בגן אז מספיק אפילו משקה ביו בבוקר. אני פעם אחת ראיתי מה נתנו ללהב והבנתי שמרעיבים לי את הילדה בושה וחרפה
-
אנסטסיה מותק,
-
אני כן ארשום כל הכבוד!
בגיל הזה אין שום צורך במטרנה . במיוחד אחרי שאוכלים מוצקים מגוונים ,מקבלים את כל הויטמינים ומינרלים מהאוכל. מה שאת נותנת לילד עכשיו מעולה . אין צורך לתת יותר מזה. אני לפעמים נותנת ביצה קשה או אבוקדו,לפעמים קצת קוטג' או גבינה לבנה עם כפית ,הוא אוכל ארוחת בוקר מעולה אין צורך לסתום אותו עם אוכל לפני זה. גם חצי כוס חלב בבוקר יספיק .
אגב המלצה בריאה לילדים וגם למבוגרים ! לא לאכול לפני השינה! לפחות שעתיים לפני לתת ארוחת ערב. אפשר שתיה לא דייסה. ובטח אין צורך לתת דברים ממותקים זה סתם הורס את השיניים ולא תורם במיוחד לבריאות . פעם ב... לפנק בשוקו זה בסדר אבל לא על בסיס יום יומי ובטח לא בשביל להחזיר לבקבוק ומטרנה.
-