האם זה נכון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב בנות יקרות....

אני שוקלת לעשות עסקת לידה אני 4 שבועות לפני לידה בעזרת ה'...
    שמעתי שאסור להכניס את הציוד לבית עד שאני יהיה אחרי לידה האם זה באמת נכון או שזה סתם עוד אמונה מטופשת ?
    מה אתן אומרות?
    (אני הייתי מעדיפה שהכל יהיה לי בבית מוכן ולא להתחיל לרוץ אחרי הלידה להביא את הדברים שקניתי )
14 תגובות
עמוד 1
  • זה אמונה...

• מכירה סיפור על זוג אחד שלא הכניס כלום הביתה לפני הלידה..בחודש תשיעי הייתה לה לידה שקטה מסיבה לא ידועה.
    מצד שני יש פה המון בנות שהכניסו ומחזיקות תינוקות יפים בידיים.
    לי יש חברה שמתכוונת לא לקנות כלווווווום (גם לא שישאר בחנות) לפני הלידה, ואחר כך שהבעל יקנה את כל הדברים ויאסוף אותם "כי מה תכלס צריך בהתחלה...עריסה וזהו..גם ככה אסור 40 יום לצאת החוצה" ..זה היא אמרה כשאמרתי לה שאת העגלה שלי צריך להזמין חודש-חודש וחצי מראש.
    איש איש באמונתו...
    מה שמרגיש לך נכון-תעשי.

דברו איתי בפייסבוק

• אמונה..
    קניתי, הבאתי לאמא, וכשילדתי הגעלול וחברה הביאו וסידרו לי הכל, אצלי זה מאוד עבד האמונה הזו

• אמונה...
    אנחנו הזמנו את החבילת לידה ובעלי לקח אותה וסידר
    הכל עם ההורים שלי ושלו אחרי שילדתי ובזמן שהייתי בבי"ח.
    אני אישית פחדתי להכניס הביתה את הדברים לפני הלידה...
  • אני פחדתי להכניס דברים לפני הלידה,, שילדתי בעלי ואמא שלי הביאו הכל וסידרו הכל..

• זה סתם כי אנשים מפחדים. בעלי לקח את החבילת לידה כשהייתי בבית חולים, כי זה הסתדר ואם חס וחלילה קורה משהו כואב הלב לחזור לחדר תינוקות מרוהט.
    אני כבר תליתי וילון ואהיל ושמתי טפט בורדר ורוד כשהייתי בחודש 6...
    תעשי מה שטוב לך.

• לדעתי - אמונה תפלה. כל אחת שתעשה מה שבליבה אבל.
    את החבילה הראשונה כשאוריאל נולד הבאנו רק אחרי הלידה בגלל בעלי עם האמונות שלו. לנטלי כבר הכל היה מוכן מאוריאל אז אפשר לומר שחבילת הלידה של נטלי היתה כמעט 3 שנים בבית לפני שנולדה וברוך השם אין עין רעה (לא שאני מאמינה בזה

• בדרך כלל אני דווקא כן מפחדת מדברים כאלה אבל משום מה הפעם זה לא הפריע לי.
    אנחנו לקחנו ריהוט ושיפצנו כבר בחודש 8 וזה נשאר אצלנו בבית
    אבל את החבילת לידה קיבלתי אחרי הלידה- בעלי הלך להביא

בכל אופן זה תלוי בך
    בהרגשה אישית
    ומה שאת מאמינה בו 

• זה עניין של אמונה
    אני בלידה הראשונה קניתי הכל מראש ואת הבגדים אפילו כיבסתי לפני הלידה כדי שיהיה לי קל ולא אצטרך להתעסק עם הרים של כביסה שגם ככה אחר כך עצומים

• ענין של אמונה אני לא הכנסתי כלום לבית וגם לא עגלה
    היו לי תאומים והבן נפטר

• אמונה
    אני קניתי והכנסתי דברים הביתה תוך כדי ההריון
    העדפתי שהכל יהיה מוכן איך שאני אוהבת לפני הלידה (הבגדים אחרי כביסה מקופלים במקומם, מיטה ושידה במקום, סל קל מותקן באוט)....
    ההחלטה היא רק שלך.
    [

• איי לא הכנסתי הביתה ולא בגלל אמונה תפ לה
    המחשבה שחס ושלום יקרה משהו בלידה ואז להיכנס לחדר מרוהט זה עלול להקשות עוד על הנפש והעדפתי לא לקחת סיכונים

• אני הבאתי הכל מראש.
    לי זה עשה טוב על הלב לראות את החדר שלהם מסודר, הכביסה מקופלת והכל מוכן לבואם!
  • תודה רבה בנות עזרתם לי מאוד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה