היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אסור משחה עד גיל שנתיים !! אני קניתי לשניהם מברשת איך שיצא השן הראשונה יש מברשות מיוחדות מגיל 0-2 לכל החברות אני אישית כרגע משתמשת לאיתי באלמקס בגלל הסיבים תלמדי אותה בצורה של משחק קודם אם יש לך עוד שאלות אני פה ,(אני שיננית )
בלי משחה בגיל כזה לינאי צמחו בבום 4 שיניים והשבוע התחלתי לצחצח לו עם אצבעון כזה שמוכרים רק עם מים
אפשר להתחיל לצחצח, אבל בלי משחה. עם מברשת שיניים שמתאימה לגילאי 0-2. מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
גם אני כמו הבנות. רק עם מים מהשן הראשונה. עם מברשת של גיל 0-2... בהתחלה זה מעצבן אותם אבל בסוף הם פותחים את הפה...
אנחנו התחלנו בגיל 2
התחלתי עם אוריאל רק מים בלי משחה כי הוא עוד לא מבין מה זה לירוק החוצה