דחוףף תרגום!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יש מישהי שיכולה לתרגם לי את זה בבקשה? אפילו בקצרה אני אודה מאוד!

15 תגובות
עמוד 1
  • תנסי בגוגל טרנסלייט
  • איזה בלונדה חכמה אני

• נטלי את תותחית תודה מאמי! באיזה מהירות

• מה זה הטקסט המפחיד הזה

• שירה, את צריכה את זה מתורגם טוב או רק כדי להבין מה כתוב?
    אני יכולה לתרגם לך בעצמי (לא בגוגל טרנסלייט) אם את רוצה.

• בטח 80 יחידות באנגלית בטח

• לקח לי זמן אבל....
    שמו של הכלב היה פרוט
    זה צולם דקות לפני שפרוט נרצח ע"י שוטר
    השוטר דחף את ברכו לאמצע גבו של פרוט בזמן שמתח את ארבעת רגליו מתחתיו כמו שעושים לשודד חמוש
    בלי דרך לקבוע האם השיטה הזו תרגיע את פרוט הוא הרים אותו מהאדמה וזרק אותו במעלה מדרגות הבטון, הוא זרק את פרוט מעבר למעקה בגרם של 12 מדרגות לתוך רצפת בטון ואז השוטר עמד בקצה המדרגות שלף את נשקו והוציא את פרוט להורג...
    אהרון הבעלים של פרוט לא זוכר את מספר היריות שנורו , היה עד לכך שפרוט לא הזיק לאף אחד ובסך הכל היה מאויים מהשוטר, בשום פעם לא ניסה פרוט לנשוך את השוטר , כל שעשה הוא לנבוח עליו

זה לא משנה אם אתה חלק מארגון או משתייך לאמונה דתית כלשהיא, אם אתה בן אדם זו אמורה להיות שיחת השקמה שמשהוא ממש לא בסדר עם החברה שלנו
    האם רציחת בעלי חיים בברוטליות היא לא דבר אשר רוצחים סדרתיים עושים שניה לפני שהם עוברים לרצוח בני אדם?

מקווה שעזרתי

• התחלתי לקרוא את המשפט הראשון בפסקה הראשונה... ואז משפט ראשון בפסקה השניה...ואז את הסוף..והבנתי שאני לא יכולה להמשיך לקרוא... זה יהיה יותר מידי בשבילי.. :(
    מדובר על שוטרים שהתעללו בכלב עד כמה שהבנתי:(((((

דברו איתי בפייסבוק

• תודה רבה בנות על העזרה! אני התחלתי לקרוא אבל פשוט היו כמה מילים שלא הבנתי אז בהחלט עזרתן לי אכן סיפור מזעזע! שישרפו האנשים שעושים רע לבעלי חיים!

• לדעתי בן אדם שיכול לפגוע בבעל חיים בכוונה תחילה- הוא בן אדם עם נפש חולנית והפרעה מאוד מאוד חזקה..ויום אחד הוא יפגע גם בבני אדם.

דברו איתי בפייסבוק

• אלה,
    אני מסכימה איתך בהחלט - וזה בדיוק שורת הסיכום שבקטע!

• התחלתי לקרא ובמשפט הראשון עם השוטר הפסקתי!!! למה את צריכה לתרגם את הזוועה הזאת? חרא של אנשים שיש בעולם

• לורה הייתה תמונה של זה בפייסבוק שהשוטר הורג את הכלב

• לא מאשימה אותך חס וחלילה אבל זה ממש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה