סקר -מופעים לחנוכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לאיזה מופע הולכים ? כבר קניתם כרטיסים? אתם הולכים ליותר ממופע אחד ?

ובאיזה שורות עדיף לקנות לילד בגיל 4 ?

35 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו קיבלנו מעבודה של בעלי כרטיסים במחיר זול לשודדי הקריבים בחנוכה...נלך על ההצגה הזאת ... אני לא כל כך מלהבת מכל הדרך לתל אביב בפקקים והבלאגן
    אבל נותנים לוקחים

• למי יש זמן בחנוכה?
    יש לימודים,
    ויש צהרונים...
    יהיה אולי יום אחד של חופש!
  • אני בשאיפה לגיבורי האור לא מוותרות ואם דרך שטראוס יהי לנו למותק אז אני אקח את דנדוש הלוואי שיהיה לגיבורי האור עדיף לי אבל לא קניתי עדין ומפחדת להתחייב לפני תאריך הניתוח של דנדוש

• רוצים לראות גם גיבורי האור וגם מותק של פסטיבל מס' 4, יש את עמי ותמי בעולם הממתקים, שכחו אותי בבית, פסגיטלI בקיצור מטחנת כסף משומנת.

עם כל זה שיש לי חברים טובים בהפקות אני עדיין לא הצלחתי למצוא כרטיסים במחירים שפויים.
  • זה שזוועה המחירים וגם עם כבר יש מחיר שפוי אז נותנים גם מקום אקראי שיכולים לדחוף אותך בצד והילד לא יראה כלום

• כל שנה אבא שלי מזמין לנו ולאחיינים שלי דרך המשטרה - אז מה שיהיה בירושלים אנחנו נלך
  • אנחנו לא הולכים. לא אוהבת את זה
  • בא לי את מותק של פסטיבל - היא כבר ביקשה, או את ההצגה החדשה של יובל לחנוכה

נראה...אין לגאיה חופש מהגן אבל אולי אחהצ איזה יום ואם תהיה הנחה מארגון המורים, זה יקר
  • הזמנתי לגיבורי האור דרך אתר 'בהצדעה', למוצ"ש חג חנוכה, במרכז הירידים בת"א. עלה לי 45 ש"ח לכרטיס, בגוש א'.
    תשמעו, אורי מאד ביקש לפסטיגל. כמעט הזמנתי, אבל אז ראיתי את הטריילר ונחרדתי. השנה זה יהיה על מותגים וכמה טוב לרכוש אותם בכמה שיותר כסף, ועל כמה זה טוב להוריד אפליקציות לאייפון.

ואז החלטתי סופית שבני 4 ו - 5 בוודאי לא אמורים להחשף לתכנים כאלו במופע חנוכה שאעלק מיועד בשבילם...
    אני מקווה שגיבורי האור יהיה נורמלי...
  • אני אוהבת את המופעים של פעם, של הסיפורים שלא נס לחם, עם השחקנים שאני מעריכה ואוהבת כמו טוביה צפיר, חני נחמיאס, עירית ענבי. שנה שעברה היינו בסבא אליעזר והגזר עם יהורם גאון עירית ענבי ועוד
  • ראשית - אני לא מתה על פמפום תכנים כאלו (ועוד במופע שלם) גם לגילאי 8-9-10, גם לגילאי 18-19-20, ו-כן, גם בגילאי 40... אם כבר מדברים על זה.
    אני חושבת שזה מסחור גרוע של העולם שאנחנו חיים בו, ויותר מכך - זילות וזלזול באינטליגנציה של הצופה, ולא משנה בן כמה הוא.
    שנית, מאיפה הקביעה שהפסטיגל זה לגילאים הרבה יותר גדולים?...
    פסטיגל זה לכל מי שמעוניין לראות אותו, והוא מסוגל לשבת על התחת.
    בשנה שעברה ראיתי לא מעט בני שנתיים ואף פחות...
  • כמובן שזו רק דעתי.
    אפשר להסכים, אפשר לא.
    ובעיקר - לא צריך להתרגש ממנה יותר מידי
  • גם אני לא אוהבת את הדברים האלו
    אין מצב שתראו אותי עומדת בתור לאיזה משהו בחנוכה...

מה שכן - בגלל שבנזוגי הוא איש קבע.. פתאום אני נורא פופולרית.. כולם רוצים שאני אקנה להם כרטיסים בזול

• למי שרוצה לראות....
    http://www.youtube.com/watch?v=lTOQrKMCwHU

שרון - לשים בני שנתיים בהופעה כזו זה הזוי לחלוטין. זה ממש מדבר לנוער.....

מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • אני גם ממש לא אוהבת את כל ההמולה הזו בגלל זה אני בהתלבטות אם לקנות או לא
  • רוצה לקחת אותם לגיבורי האור
    טרם ביררתי על הכרטיסים למרות שראיתי כתבה בערוץ 2 והמחירים נורא יקרים
  • אני רוצה לקחת אותה למותק של פסטיבל 4
    ככה קוראים לזה?
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"

• גם אני רוצה לקחת אותה למותק של פסטיגל נראה לי שזה הכי לגיל שלה
    כרטיסים דרך קרנות הסוהרים
  • למרות שיש לנו אפשרות לרכוש במחיר לא הולכים לשום הצגה כזאת מפרינציף . לא סטבלת את זה .
    http://www.holdthatpic.com/

• גם אנחנו לא הולכים
    אני ממש לא אוהבת את כל המופעים האלה
  • אני כנראה נלך לגיבורי האור יש כרטיסים ב-59 ש"ח ב"חבר".

אם הייתי יכולה להרשות לעצמי הייתי הולכת לכל הצגה אפשרית
    אני מתההההההה על ההופעות האלה
  • בדיוק אתמול בן סיפר לי (לא שהם בגיל שהולכים לפסטיגל ) שהשנה זה יהיה על פייסבוק/אייפון ומה לא סליחה..עד כאן

אנחנו כנראה לכל חנוכה בחול דן לא ביקש מותק של פסטיגל ביקש שלג
  • גם אני בעד שלג

• בני גם ביקש שלג ואחרי שזכה לראות אותו על חי בשוויץ לפני חודש בדיוק הוא הפסיק לאהוב את העניין לגמרה ומעדיף מזג אוויר חם - צבר או לא צבר , אז מה שיש לו גנים רוסיים ?
    בעלי רוצה פעם לצאת ללפלנד (פינלנד ) בחורף . לי רק השלמת הקניות לציוד חורף עושה רע .
  • אלינוש ברוך הממציא את ebay
  • אני גם לא אוהבת אבל לכי תשכנעי ילד בן 4 שהגיע שלשום עם המשפט "אמא, יש מותק של פסטיגל 4!! את זוכרת כמה נהניתי אתמול ?(חחחח זה היה לפני שנה), אני רוצה לראות מותק של פסטיגל 4!!!!" שאני אסרב???
    אז נתתי חופש השנה לאבא שלו השנה וקניתי כרטיסים לשנינו "רק" למותק 4. בשבת...
  • לי יש בן 5 שבשנה שעברה גם דיבר על זה - אז מה שכולם נוסעיים ? לא סובלת את זה - תמיד חוזרים משם חולים גתמיד יהו הורים שיבאיו ילדים חולים ככבר שלמו על כרטיס . הסברתי שלא נלך כנתן לראות את זה גם בדרכים אחרות ועל תשובה שכולם הולכים מסברים שלא מעניין אותנו כולם . אם כולם קןופצים מהגג גם הוא צריך ? כמו כן הוא יודע טוב מאוד שהוא מצ'ופר בהרבה מאוד דברים שאחרים לא אז שיסתפק במה שיש לו .
    אי באיי זה גלגל הצלה שלי . אולי שנה הבא עם הלם שלג יעבור לנו לשקול את העניין. עכשיו יש דרכים טובות להגיע לשם , במיוחד בחורף

• איזה כיף, הרגע גיליתי שגיבורי האור מגיעים גם לאשקלון
    ואני חשבתי שאצטרך לנסוע עד ב"ש או ת"א ...
    עכשיו רק נותר להפעיל קשרים ולחפש כרטיסים מוזלים
  • אני רוצה לקחת את יואב למותק של פסטיבל
    הוא ממש נהנה בשנה שעברה!!!

מופע אחד מספיק בהחלט,
    כי גם השנה עשיתי מנוי לתאטרון....
  • יווו גם אותי סופר מעצבן העיניין הזה של "כולם"...לא מעניין אותי כולם
    יהיה בVOD שבוע אחרי ההופעות ואפשר לראות מצויין ממש מקרוב..מי צריך את זה

אני אוהבת ללכת להצגות רגילות,בתאטרון נורמלי, לא באצטדיונים של כדוררגל
    ובטח ובטח לא ב189 שח לכרטיס..מה קרה? הביאו את מדונה?
  • מרינה , זאת חלטורה לכל דבר ועניין - 3 הצגות , במקרה הטוב ביום , זאת לא אומנות . גם קיבלתי 2 כרטיסים בחינם לאיזה פיסתיגל 4 ביד אלהיו מיד נתתי אתם לאיזה חברה עם 3 ילדים .
  • אלינוש..את לא צריכה לשכנע אותי..אני כבר לפני הרבה שנים השתכנעתי
    נראה לי אחרי עם ראונה כבר הבנתי עם מי יש כאן עסק

לעשות פסטיגל על פייסבוק ואייפון? מה זה צריך להיות? גועל נפש

מחיר של כרטיס = מחיר של מנוי ל4 הצגות יאללה..חפשו מי ינ%#$% ...
  • אני דווקא יש לי טראומה ממופעים האלה
    אני לא אשכח שלפני כמה שנים טובות היה בחנוכה בסינרמה הופעה לחנוכה והביאו את כוכבי ברוולי הילס ... אמא שלי קנתה לי ולאחותי כרטיסים ונכנסנו לבפנים ..
    ישבו לנו במקומות ... ואף סדרן לא היה מוכן לעזור לנו והינו צריכות לשבת בצד ולא ראינו כמעט כלום

• נמאס לי מכל רגע שיש את הפרסומות למופעים וליאבי כל רגע צועק רוצה את זה גם ככה שחנוכה יש לנו הצגה במנוי שלי ,המקומות שלנו שורה ראשונה באמצע בלי שאף אחד יפריע לנו נראה לי שבסוף נלך רק להצגה של המנוי וזהו
  • מותק של פסטיבל 4... יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה