אפשר להצטרף?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב בנות יקרות..

אני קוראת סמויה די הרבה זמן פה בפורום.. עד עכשיו התביישתי להצטרף אבל כתבתי פה ושם כמה דברים..
    כל הזמן רואה ועוקבת אחרי כולן ורואה את התמיכה האינסופית שאתן מקנות אחת לשניה ואני רוצה גם [:I
    בקצרה עליי, אנחנו נשואים כמעט 7 שנים שבמהלכן למדתי והתחלתי לעבוד ולבנות לעצמי קריירה.. עכשיו אנחנו מנסים כבר שנה אך כפי שאתן מבינות- ללא הצלחה בינתיים וזה מייאש ומאכזב כל חודש מחדש.
    לאחר בדיקות התגלו 2 בעיות: זרע גבולי מבחינת מרפולוגיה ולי יש בעיה של "ביוץ חלש" כפי שמגדיר את זה הרופא, אז הופננו לרופא פוריות ועכשיו אני לקראת הזרעה ראשונה על בסיס ביוץ טבעי..
    עשיתי השבוע צילום רחם שעבר בקלות- אחרי זה המשכתי לעבודה.. ובמעקב בדיקות דם אחרי הביוץ..
    אתמול הייתי אצל הרופא ורמת ההורמונים ממש לא בכיוון של ביות ובגלל שיש לי מחזורים קצרים של 25-27 ימים זה הפתיע אותו כי אז מתי אני מבייצת?? יצאתי משם מבואסת ועם עוד סימן כחול ביד..
    מחכה ליום ראשון לעוד בדיקה ואז נראה מה הלאה..

מצטערת שיצא לי ארוך... פשוט אני מחפשת מקום תמיכה, שיבינו אותי..
    מסביבי כולן בהריון שהשיגו אותו בקלות,לא מבינים מה עובר עליי וחושבים שאני מנפחת ומוציאה הכל מפרופורציה- סיפרנו לקרובים לנו כי אנחנו לא מתביישים אבל אני מרגישה שאף אחד לא באמת מבין מה אני עוברת ולכן פניתי אליכן

מצטערת שהעמסתי אבל זה טוב לפרוק ומקווה למצוא כאן תמיכה כפי שאתן נותנות אחת לשניה

ורוניקה
16 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה לפורום הממכר שלנו לשהות קצרצרה
  • היי ורוניקה,מאחלת לך שהות קצרה ביותר אצלנו בפורום ושנפגש כולנו בפורום השכן במהרה,אז כמו שכבר הבנת אנחנו תומכות מבינות, לפעמים אפילו מטיפות אבל תמיד תמיד רק כאן באמת את יכולה לכתוב ולפרוק את מה שמרגיש לך ,והכי הכי יהיו איתך ואת תרגישי שסוף סוף מבינים אותך ואת לא מוציאה דברים מפרופורציות .... יקירה ,כמו שהבנת כולנו עם בעיה כזו או אחרת אבל לבסוף הכי חשוב לכולנו תגיע ה ,אז תקחי המון אויר וסבלנות ואל תגיד נואש,ותהיי אחוזת מטרה ,והמטרה היא או . ,כל מה ומתי שתצטרכי כולנו כאן בשבילך ואיתך,שיהיה המון המון בהצלחה
  • מאחלת שהות קצרה כמו לכולנו בפורום זה בע"ה נעבור כולנו לפורום ההריוני..
    זה המקום לפרוק לדבר ולבכות , מי אם לא אנחנו יכולות להבין אותך .
    בהצלחה
  • היי, ברוכה הבאה לשהות קצרצרה
  • ורוניקה, הגעת למקום הנכון!
    פורום מדהים ובנות עוד יותר! כולנו כאן באותה הסירה, תומכות אחת בשניה וזה יקרה!!!
    אז קודם כל ברוכה הבאה לשהות קצרצרה!!!

מאחלת לך המון הצלחה בהזרעה הראשונה!
    גם אני פוליציסטית גאה כמו לילי...

• אני מסכימה לך להצטרף אבל לתקופה מאוד קצרה
    את מוזמנת לפרוק הכול כאן ... הבנות מקסימות ...
    והלוואי שלא תצטרכי להיות כאן הרבה זמן
    בהצלחה
  • ברוכה הבאה ורוניקה! מקווה בשביךף שתעלמי מכאן כמה שיותר מהר.. תכיני את עצמך להתמכרות רצינית לפורום הזה
    אנחנו כאן בשבילך לתמיכה בכל עת
  • וואו!!! איזה כיף לקרוא כאלה תגובות תומכות על הבוקר!!!!
    תודה תודה תודה...
    כמו שכתבתן אתן באמת תומכות אחת בשניה ולכן החלטתי שהגיע הזמן לכתוב..
    אני גם כמוכן מקווה שהשהות שלי תהיה קצרה כמה שאפשר וכך גם של כולכן

אתן מקסימות!!!
  • היי ורוניקה!
    כמו שאת רואה באמת כולן פה מדהימות ותומכות ויש עם מי לדבר ולמי לשפוך תלב..
    ואני מקווה שלזמן קצר תהיי בפורום הזה וכולנו בעזרת השם!!!

אני מאחלת לך המון המון בהצלחה ובקרוב החלום התגשם
  • היי חמודה ברוכה הבאה לפורום הכי ממכר שיש..בהצלחה לך בטיפולים..

• הי ורוניקה הגעת למקום הנכון... המקום!!! (עם ה׳ הידיעה!!!)
    נשתדל לתת לך את כל התמיכה שאת צריכה, אל תתביישי לשאול....
    מי כמונו מבינות אותך בתחושותייך, באכזבה הזאת כל חודש מחדש... כל אחת כאן, מבטיחה לך..,
    אך יחד עם זאת אנחנו חזקות להתמודד וגם את!
    מאחלת לך שהות קצרצרה בפורום ושבקרוב תתבשרי על הריונך...
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • קודם כל המון בהצלחה ושילך הכי מהר כבר בטיפול הראשון אמן
    אפשר שאלה קצת אישית? את לא חייבת לענות....
    אתם נשואים 7 שנים ורק בשנה האחרונה מנסים?? בני כמה אתם?
    שוב, סליחה על החטטנות את לא חייבת לענות
  • פשושה..

אין לי בעיה לענות לך על השאלה, בכיף...
    התחתנו כשהייתי בת 21 והוא 26- אומנם לכאורה זה נראה שיכולנו ואנחנו לא צעירים מדי אבל בדיוק התחלתי ללמוד- לימודים שדרשו ממני השקעה מלאה וגם לא יכולתי לעבוד אז התקיימנו רק על המשכורת של בעלי והיינו בשכירות, שילמנו חשבונות והכל לבד אז החלטנו לחכות עם הילד שלפחות יהיה בסיס כלכלי..
    סיימנתי ללמוד אחרי 5 שנים, עוד שנת עבודה ראשונה שבה התחלתי להתבסס במקום עבודה שלי- גם כדי לעשות משכורת וגם כדי שלא יפטרו אותי ועכשיו בשנה האחרונה אחנחנו מנסים..
    אני גם חושבת שהייתי תמימה כי אם הייתי יודעת שזה ייקח כל כך הרבה זמן לא הייתי מחכה כל הזמן הזה, פשוט בזמנו לא חשבנו על זה ועכשיו אני מתחרטת על זה אין לך מושג עד כדי כמה.. אני מנסה להיות אופטימית ולחשוב שכל עכבה לטובה וזה יבוא בעזרת השם...
    גם לא כל כך חשבתי שיש בעיה- אני מקבלת מחזור סדיר מאז שאני זוכרת את עצמי ולא חשבתי בכלל שיש בעית ביוץ... ובטח שלא ציפינו לבעית זרע גבולית..

• תיארתי לעצמי שהתחתנתם צעירים...בכל אופן אתם עדיין צעירים ואל תחששי, בטיפולים הכי טוב שמצליחים לאתר את הבעיה ואז עם קצת מזל זה מצליח
    הרוב המוחץ של הנשים בטיפולים מצליחות להשיג הריון כי באמת שהיום, הרפואה כ"כ התקדמה- אין כמעט בעיה שאין לה פתרון
    למה יש כאלו שלא מצליחות לאורך שנים של טיפולים? לפעמים הרופאים לא מצליחים לשים את האצבע על הבעיה ואז "ניסוי ותהיה" של מס' טיפולים גוזלים המון המון זמן יקר בלי הצלחה, לפעמים לוקח זמן עד שפונים לטיפול, ועד שמשלימים את כל הבדיקות, ולפעמים יש עיכוב בגלל הבדיקות בדרך לטיפולים, ולא תמיד מצליחים להתארגן על טיפול רודף טיפול, לפעמים יש הפסקה- יזומה מצד הרופא או המטופלת או אילוצים שונים או בדיקות שוב פעם....
    וככה עובר לו הזמן.
    אבל בסופו של דבר, מי שמתמידה מצליחה ב99% מהמקרים, והרבה מאד פעמים אחרי דרך כה ארוכה כשמגיעים לטיפול שבדיוק עונה על הבעיה הספציפית וכו'- אפילו מצליחים להוליד תאומים וזה נורא מרגש ומשמח ואפילו מפצה על הכל....
    אז אסור אסור להתייאש,
    ותמיד תזכרי שיש המון בנות שבטיפול אחד שניים נקלטות
    מאחלת לך המון בהצלחה ואנחנו כאן בשבילך
  • היי...
    ברוכה הבאה ובאמת שהות קצרה ביותר
    אתם בדרך הנכונה, שאני מאמינה שתביא תוצאה מהר ככל האפשר.
    מאחלת לך שיצליח כבר בטיפול הראשון, ומציעה לך להתעזר בהמון סבלנות ואורח רוח. הטיפול מלווה בהמון צפייה ולחץ, וחייבים בתוך כל הרגשות האלה ללמוד לקחת אויר ולהירגע. ולהאמין שזה יצליח כשזה יצליח.
    וכמובן שלי הפורום הזה עוזר מאוד, יש לי עם מי לדבר, למרות שאצלנו כולם יודעים שאנחנו מנסים ואף מטפלים, בדר"כ השיחות איתם מעצבנות אותי ומלחיצות אותי בעוד שכאן אני מוצאת נחמה גדולה ורוגע..
    תעדכני ובהצלחה
  • קודם כל תודה לאפוש ופשושה על המילים החמות שכל כך מנחמות ומרגיעות, שאני יודעת שיש מי שיקשיב ויבין אותי..
    לגביי העניין של השיחות אני מבינה את אפוש.. אצלינו גם יודעים שאנחנו בטיפולים ואני לא מסתירה את זה כי ככה אני באופי שלי. הבעיה שהשיחות עם המשפחה כמעט תמיד נגמרות בצעקות, ריבים ובכי.. הם לא מבינים אותי ולא מספיק רגישים כלפי המצב שלי- לפעמים אני חושבת שאולי אני מצפה מהם ליותר מדי.. אולי אני מצפה שהם יבינו דברים שכל כך רחוקים מהם, שלא ידועים להם..
    אמא שלי אלופה בלדעת ללחוץ על כל הנקודות הכואבות והרגישות היא לא עושה את זה בכוונה אבל משום מה זה מצליח לה תמיד. היא לא מבינה את הכל עד הסוף כי היא לא באה מתחום הרפואה ובגלל שאני אחות במקצוע שלי ויש הרבה דברים שאני לא יודעת איך להסביר לה כי לי זה מובן מאליו זה גורר ויכוחים ..
    לכן כשראיתי איך אתן תומכות אחת בשניה החלטתי להצטרף כי במקום הרגיש והפגיע שבו אני ואתן נמצאות אני מרגישה שהכי טוב זה תמיכה והבנה מאנשים שעוברים את אותו התהליך כי לאחרים זה חיצוני ומרוחק מדי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה