סקר: מטרנה או סימילאק? האגיס או פמפרס? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כל אחת משתמשת במה שטוב לתינוק וטוב לה. כל אחת תגיד לך משהו אחר על אותו מוצר. תלכי עם ההרגשה שלך וכשיגיע הזמן גם עם הנסיון.... בהצלחה
כמו שאמרו לך, כל תינוק ומה שמתאים לו אני עם סימילק וטיטולים של טיטולים שזה חברת בת של האגיס
הי!
נכון שכל אחת בסופו של דבר משתמשת במה שטוב לתינוק שלה,, אבל אני כן חושבת שיש ייתרונות וחסרונות שעל פיהם את יכולה לעשות החלטה ראשונית...
מטרנה
אני עם סימילאק לשניהם ועברתי לפמפרס עכשיו כי הגיס החדשים
מטרנה והאגיס.. אבל האגיס פרידום לא הכותנה המגעילה הזאת. וכשלולי נולדה היינו משתמשים לה בפמפרס וציצי
השתמשנו בהאגיס לשני הילדים לא אהבתי פמפרס
היי
אצלינו איתי עם מטרנה ודניאל עם סימילאק.
משתמשת בפמפרס כי האגיס עשה לה פריחה מניקה לא משתמשת בתחליפים אבל אמרו לי שהמטרנה פחות כבדה מהסימילאק
אחרי מגוון נסיונות של תחליפי מזון אני משתמשת בסימילאק אדוונס + וזאת משום ששמעתי שסימילאק יותר טוב
גדלנו על מטרנה ופמפרס
גדלנו על מטרנה חלבית ובהתחלה השתמשנו בהאגיס ועברנו לפמפרס..בגן היא עם האגיס עדיין.. את האמת קניתי עכשואת הטיטול החדש הזה בייביסיטר ניקרא לא ממש הבנתי עדיין עם אהבתי אותו רק אתמול ניסינו בנתיים הוא בסדר אבל מתמלא אחרי שעתיים כבר..
עד גיל 10 חודשים ציצי ואח"כ מטרנה
סימילאק אדוונס פלוס בקרוב אעבור לנוטרילון חברה בחול סיפרה לי שנוטרילון אצלהם זה האוכל הכי מבוקר והכי נקנה שם לגבי טיטולים רק פמפרס
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
אני עם סימילאק והיום עברנו לפמפרס כי מטיטולים ומהאגיס היה בורח לו פיפי
ליאן - האגיס (כי אני מתה על פוווו) ומטרנה (מגיל 9 חודשים) כי זה מה שהתאים לה. רני- האגיס בהתחלה אבל ממש לא הייתי מרוצה מהחדשים. (אמרתי ביי ביי לפווו) ועברנו לפמפרס הלבנים ממש מרוצה. ומטרנה מגיל 4 חודשים) כי זה מה שבא לה..
לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
תחליף חלב - סימילאק וטיטולים - מה שישי במבצע: טיטולים / פמפרס / האגיס... אני תמיד קונה טיטולים במבצע, וגם אם המידה לא מתאימה לא בעיה להחליף "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
מטרנה אקסטרה קר ופמפרס פרימיום קר (הלבן), רק חבל שאין כמעט מבצעים עליהם...
המממממ....
תודה מתוקות!
האמת- התבלבלתי לגמרי...
מה שהבנתי מה סקר הזה זה שכל אחת ניסתה ולכל ילד מתאים משהו אחר...