מספר שאלות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, בוקר טוב
17 תגובות
עמוד 1
  • יעלי - אין לי מושג בנוגע לשתי השאלות אבל אל תקני כל כך יקר. חבל!!! תחפשי במקומות אחרים גם אם זה לא אוברולים.

בהצלחה

• ברור שלא קניתי, אני אומרת לך- הם מוחרמים אצלי כבר שנים... רק רציתי לראות אם יש להם משהו.. אין מצב בחייםםםם שאשלם את הסכומים האלו...

טוב, אמשיך לחפש..
    תודה
  • סורי, בובה, שלא הייתי לעזר גדול יותר

• כן זה המידה הכי קטנה כי הם מניחים ש לפני 3 קילו בטח יהיה עדיין בבית חולים. ככה נראה לי בכל אופן.

יש אוברולים מפליז דק. ממש טובים לתקופה הזו. מכירה את כותי ? יש לכם חנות כזו? 

• בדקת בביוגד? היה הרבה דגמים
  • פופה- היכן לבדוק? אני חושבת שרשמת בטעות לא טוב את השם...

וודאי שאני מכירה את כותי... לא מוצאת כלום... מחפשת בנרות..

כן, מסכימה איתך לחלוטין ש 110 ש"ח זו שחיטה.. לכן לא קניתי..
  • בי-גוד
  • בגולף אנד קו יש אחלה אוברולים מבד פלנל עבה ונעים, בדיוק מה שאת מחפשת.
    אני מאוד אוהבת את הבגדים שלהם לתינוקות, כשאור הייתה קטנה כמעט רק שם קניתי לה.

• תודה פופה

ומיכלי- סתם לידע הכללי ובגלל שבא לי לספר לך
  • אילנה- הייתי אתמול בגולף אנד קו בפולג, לא היו להם אוברולים!! מוזר, אולי לא היה בסניף הספציפי הזה..
  • בי- גוד המחירים מאודד סבירים ויש הרבה דגמים
  • אצלנו יש "סלקשיין" והם מביאים בגדים של חברת "מילק" שזה 100% כותנה ומלא סוגים של ניובורן... רוצה להיפגש לשופינג???

• שירני, כבר ראיתי באינטרנט שאין סלקשיין באזור שלי.. אווווף..
  • תבקשי שיזמינו, בב"ש ראיתי ואפילו קניתי כמה בגדים.

• מקווה שכבר ענו לך, לי אין מושג....
    בכל אופן באמת שיגעון לשלם 110 ש"ח על אוברול אחד, שממילא תוך חודש כבר יהיה קטן מידי..

• מאמי את לא מבינה כמה אני מחפשת לתאיר אוברולים הזוי ממש אין בשום מקום
    מצאתי לה אוברולים מפוטר בסלקשיין אבל היו רק שניים ובזברה גם בפוקס יש דברים מדהימים אוברולים מקטיפה שבפנים זה לא חם בטירוף

לגבי הטיטולים אין לי מושג משתממשת בפמפרס

• טוב, לכל הבאר שבעיות- אני מצאתי בתפוז אוברולים מפלנל, ממש מתוקים. המידות שראיתי זה 3-6 ו12-24. אני חיפשתי ניו בורן.
    יש מצב שבסניפים אחרים יש מידות אחרות. תבדקי אם יש לכם תפוז באיזור.
    אה, ויש גם בד"ר בייבי, אבל הם יקרים יותר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה