כמה שזה היה צפוי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עדיין אין תגובה
19 תגובות
עמוד 1
  • גברת!!! אני לא רוצה לשמוע אותך מדברת ככה!!!
    מה להרים ידיים? זה לא פתרון! תבכי, תפרקי ותמשיכי לנסות!

דברי עם הרופא... כנראה הטיפול לא מתאים לך וחבל שתבזבזי את הזמן!!!
    תתייעצי איתו, אבל בשום פנים את לא מוותרת!!!

אני יודעת מה את מרגישה ושזה מאוד קשה להישאר אופטימית כי כרגע השמיים ניראו כאילו נפלו עלייך, אבל אותנו לא שוברים!!!
    יש לנו מטרה ואנחנו נשיג אותה!!! ייקח עוד קצת, אבל זה יקרה...

בנתיים קבלי ממני חיבוק ענק!!!
    יהיה בסדר
  • נטלי המתוקה אין ספק שזה כואב, מבאס ומכעיס, אז היום תפרקי את הכל, תצעקי, תכעסי ותבכי. מחר את כמו חדשה קמה עם כוחות מחודשים לראות מה הלאה.
    אני הייתי ממליצה לך ללכת לייעוץ אצל רופא אחר.. כבר שמענו כאן שלכל רופא יש שיטות שונות ויתכן והשיטה שלו לא מתאימה לך.
    בשום פנים ואופן את לא מרימה ידיים שמעת??? את בחורה חזקה והכל עניין של זמן, רק הדרך לצערנו קשה וארוכה.

החלום יגיע ובגדול

אנחנו כאן בשבילך
  • נטלי היקרה!!!
    אני מניחה שאת מרגישה עכשיו כאילו כל עולמך חרב אבל אסור להתייאש ובטח לא כשהמטרה כל כך חשובה ומקודשת!!!
    תבכי, תפרקי, תצעקי אפילו, תעשי כל מה שאת מרגישה שאת צריכה לעשות כדי להתאוורר, לפרוק, להוציא את זה החוצה ולהתחיל עם כוחות מחודשים!!! באמת יכול להיות שהגוף שלך מגיב בצורה שונה לזריקות והרופא מפחד להעמיס עלייך בגלל החשש של גירוי יתר שזה בפני עצמו עלול להתסיים רע..

אולי באמת יש טעם לגשת לרופא אחר לייעוץ אפילו?? לא חובה להיות מטופלת אצלו אלא לבוא אליו עם כל הבדיקות וכל הטיפול בערת עד עכשיו כדי לקבל חוות דעת שניה?? לשמוע מה הוא אומר?? אולי יש לו רעיון שונה או אחר לטיפול או למינון אחר?? יש רופאים עם מוניטין ממש טוב שאפשר ללכת אליהם לייעוץ באופן פרטי ולקבל החזרים מהקופה- שווה לבדוק את זה...
    אני מחזיקה לך מיליון !!!!
    והכי חשוב- לא לוותר!!! החסידה לא תוותר ןולא תפסח על אף אחת מאיתנו!!!
  • אוי אוייייי מקסימה שליייייייי....אל תשברי לייייייייי....
    אני מבטיחה לך שהכל יהיה בסדר לרפואה של היום יש פתרונות להכל אני מבטיחה לך
    עד עכשיו לא הלך? לא קרה כלום....תעברו לשיטה אחרת תתיעצי עם הרופא מה הלאה? לאיזה טיפול הוא מציע לעבורררררר...?
    אמא אני בטוחה שתהיי..
    לא סתם אומרים שלטיפולי פוריות צריך המון המון סבלנות אין מה לעשות מאמי....
    אי אפשר להבין תגוף שלנו לא לכל דבר הוא מגיב אבל ברוך השם יש מלא שיטות
    הנה גם אני מחכה בסבלנות לבעלי החמוד שיזיז כבר תתחת שלו וילך לבדיקות והוא לא עושה את זה!!!!ואני כבר מתה להיות בהריוןןן! אני ממתינה לו בסבלנות זה אומר שרק עוד חודשים נתחיל הזרעות עד שהוא זז..

תני חיוך מאמי יש לך בעל מדהים שתומך...ומשפחה..ובעזרת השם גם בייבי חמודד
    כנראה שה' החליט כך שהתינוק לא יהיה המזל טלה אלא דגים(סתם דוגמא)
    שולחת לך

• תודה רבה בנות יקרות, תודה על התמיכה....
  • לא נורא יפתיייייי......עכשיו את מתנפחת מהזריקות? חח תכף תתנפחי מההריון בעזרת השם!!!!!
    הנה מחר אני אמורה לקבל מחזור זה אומר שגם החודש לא נתחיל בטיפולים ובעלי לא עשה בדיקה אחת שהרופא הפנה אותו!!!
    אני מבטיחה שהחלום של כולנו פה התגשם!!!
    והנה סיפור שאולי יעודד אותך קצת!
    דודה שלי התחתנה מאוחר בגיל 37 יש לה ילד אחד מטיפול
    כיום היא בת 42 היא בהריון מטיפול נוסף והיא סיפרה לי שהיא גם הזריקה בהתחלה ולא הגיב לה עד שהרופא הציע לשיטה אחרת והיא בייצה כמו גדולהההה! ויש לה תאומיםםם
  • לא אכפת לי להתנפח מהריון....
    אבל אני עדיין לא בהריון ואנשים מתחילים לשאול אותי שאלות כי אני נפוחה...
    הרופא חזר אליי, הוא אמר להמשיך במינון של 100 יח׳ ולעשות שוב בדיקות ביום שני.
    אמרתי לו בהודעה שאני לא מבינה למה אין תגובה אז הוא אמר שזה נראה שמתחיל להגיב לפי הבדיקות דם ומצב ההורמונים...
    בכל מקרה, אני מקווה שיהיה בסדר כי אופטימיות כמעט ואין לי כבר.

שיהיה שבת שלום לכולן....

• נטלי...
    אל תתיאשי.. קודם כל טוב שהרופא ענה לך- יכול להיות שהוא רואה לפי בדיקות דם התקדמות שעדיין לא נראית באולטרסאונד ולכן הזקיקים עוד לא גדלים אבל הכל בכיוון הנכון..
    אני גם הייתי ביום חמישי אצל הרופא והוא אפילו לא רצה לבדוק אותי באולטרסאונד כי אמר שלפי הבדיקות דם עוד מוקדם אבל יש התקדמות איזושהי אז צריך לחכות!!! פשוט סבלנות זאת לא המילה החזקה בלקסיקון של כולנו!!!
    אני בטוחה שביום שני תעדכני חדשות יותר טובות..
  • נטאלי, אלו בשורות טובות!!!
    את מתחילה להגיב!!!! אם הרופא שלך לא היה מאמין בטיפול הוא היה מפסיק אותו...
    אני רוצה שתתעודדי ותתחילי להאמין שיהיה בסדר....

כל אחת מגיבה בצורה. שונה וזה לא אומר שיש איזושהי בעיה......
    שני הטיפולים הקודמים שלי כללו שלושה סבבים של זריקות שבניהם עשיתי אולטרסאונד עד שהגבתי... אז תתני לטיפול הזדמנות!!!

זה בסדר להתבאס אבל באמת שעוד אין לך סיבה!!!
  • מתוקה, אני מצטרפת לכל מה שהבנות אמרו לך...שולחת לך מיליוני
    את עדיין בעיצומו של טיפול.
    הגוף שלך מגיב לאט יותר, ואני בטוחה שבהרבה דברים יש בזה גם יתרונות..
    תני לו את הזמן ותמשיכי כמה שאפשר להיות חיובית ואופטימית.
    אני יודעת שברגעים כאלה בא לך לשים את כל האופטימיות בפח, אבל אני מאמינה שזה עוזר. תסמכי על הגוף שלך. אני בטוחה שבסוף זה יצליח ותהיי אמא.
    שתהיה שבת שלום ומבורכת
  • מתוקה שלי,קבלי חם ודואג ממני,אל תתיאשי אז הגוף שלך מגיב לאט ,וזה גם בסדר הרופא שלך יודע מה הוא עושה והוא מאד זהיר איתך בתגובות אז יש סיכוי מאד גדול שהטיפול הזה יגיב בצורה חיובית,אני גמ הייתי ממליצה לפנות לייעוץ פרטי את לא מחוייבת לשום רופא ויש לך זכות מלאה להתייעץ. הכי חשוב מתוקה שתנסי לשמור על אופטימיות ותני סיכויי לטיפול הזה. שתהייה שבת שלום ורגועה. 
  • מתוקה אם זה יכול לעודד אותך....
    אז אני פוליטסטית...
    והטיפול שלי הלך ככה:
    7ימים מלאים של 50 יח
    7 של 75
    7 של 100
    7 של 125
    7 של 150
    7 של 200
    ורק ביום ה-7 היא ראתה זקיק 1 מתוק בן 20
    יום אחרי הוזרק האוביטרל....
    נשכחו כל 42 ימים קשים,נפוחים,בכי,דמעות,רגישיות.
    התמלאתי באושר ותקווה....שבעוד שבועייים אני יעשה בדיקה והיא
    תהיי חיובית.....לכן ילדה יפה שאי ענייך למרומים....ותקווי לטוב תחשבי טוב
    והאמיני לי יהיה טוב,אגב אני בטיפולים כבר שנה .....וגם אני חשבתייי שאין לי סבלנות אבל התבררתי לדעת שהרצון חזק בהרבה מכישלון של להרים ידיים
    שולחת לך המון סבלנות לאנרגיות טובות...החודש זה החודש שלך....
    ואני יודעת
  • דידי דינו,אני מאחלת לך המון הצלחה בטיפול הלוואי ותתבשרי בבשורות משמחות ,שכולנו נשמח בשמחתך ,אמן
  • מתוקה שלי , מה עוד אוכל להוסיף אחרי מה שכתבו כל המדהימות כאן?!
    כל מילה מיותרת!!!
    שמעי בקולן והתעודדי, אני לא מכירה מושג של ייאוש ולהרים ידיים! וגם את לא!

שולחת לך חיבוקים גדולים, שתהיה לך שבת שלום אמן ותפילותייך יתגשמו ..

נשיקות
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • בובה שלי, כולן רשמו לך הכל!!!

אני יכולה רק להחזיק לך אצבעות שאכן משהו מתפתח שם, כמו הרופא אמר לך!
  • שבוע טוב אהובות שלי,
    וואו, תודה רבה לכולן על המילים החמות!!!!!!
  • יקירתי מצטערת שלא הגבתי קודם, הפלאפון שלי עשה לי בעיות כל השבת, הפלתי אותו חח
  • איזה כיף שאת מתחילה להגיב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טוב את בלון מנופח
  • לילי באמת נעלמת, מה איתך??? התגעגעתי....

reas יקירתי, בעלי חי בסרט וכנראה שהוא צריך משקפיים, הוא לא רואה שהבטן שלי נפוחה בטירוף...
    והחזה שלי בכלל נהיה אלוהים ישמור... גם ככה לא היה לי חסר לפני אז עכשיו בכלל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה