היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני חושבת שמחר בבוקר אני יעשה כבר את הבדיקה הבייתית
זהו לא אוכל להמתין עוד.......
13 תגובות
עמוד 1
שיהיה בהצלחה.. מחזיקה לך אצבעות!!!! גם אני מחכה.. התחילו לי כאבים בחזה.. אבל שום זכר למחזור.. הלוואי וזה החודש שלנו!! :) :)
me
חכי ליום ראשון
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לא רוצה
NEW מתי היית אמורה לקבל???
לי אין שום כאבים בכלל.......
זה די מחשיד....
תופעות ראשוניות של המחזור הן בדיוק כמו הריון... חכי ליום ראשון!
מחזיקה מיליוןןןןןןןןןןן אצבעות
יששש אני שמחה שעוד לא קיבלת והלוואי שגם לא תקבלי ב9 חודשים הקרובים! מחזיקה לך שמונים מליון
אני לא בדיוק יודעת מתי אני אמורה לקבל.. חודש שעבר לא קיבלתי מחזור, אבל לפי הביוצית זיהיתי ביוץ ( ובכל מקרה כיסיתי את כל הימים האפשריים..) עכשיו אני לוקחת כדורים שאמורים לסדר לי את המחזור.. מחר הכדור האחרון ואז אני אמורה לקבל.. בתקןןה שאני לא אקבל.. :) יש לי מין כובד כזה בחזה.. וכאבים.. אבל כמו שכבר הרבה אמרו כאן.. כאבים של מחזור דומים לכאבים של תחילת הריון.. אז אני כולי תקווה.. אני מניחה שאני אמורה לקבל איפשהו בשבוע הבא.. בכל מקרה אם אני לא אקבל עד חמישי הבא אני יעשה בדיקה..
בהצלחה לנו!!
me
שיהיה המון בהצלחה לכולנו החודש הזה ...
מחזיקה לכולכן המון אצבעות ומקווה שזה החודש שלכן... בכל אופן מפזרת מלא אבקת הריון...
טוב בנות תקשיבו טוב, אתמול כמו שאמרתי היה 32 יום, בשעה 14:30 הלכתי לשירןתים ובניגוב היה לי דם...... מאתמול מאז הניגוב עד עכשיו יום למחרת אין זכר למחזור..... כלום גם לא בניגובים, האם אתם חושבות השתרשות?אולי? עוד לא היה לי דבר כזה שהמחזור נעלם תמיד היה מתחיל בקטנה בניגובים ,ביוץ היה שבועיים אחרי שניגמר המחזור לא כולל השבןע של המחזור....