הלכתי לאיבוד בחישוב יום הביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב.

אני בת 27. אשמח לקבל את תשובתכם ועצתכם בנושא הבא:
    המחזור שלי אינו סדיר ולאחרונה הפך להיות ארוך במיוחד: שלושה מחזורים אחרונים היו 35,36 והאחרון 44 ימים!
    הוסת האחרונה שלי התחילה ב-14.10.עשיתי בדיקת מעקב זקיקים ב-25.10 והתוצאה: עובי רירית 6.2 וגודל זקיק כ-17 מ"מ,ללא נוזל דוגלס. על פניו, אם אני מבינה נכון, בתנאי שזקיק גדל כל יום ב-1-2 מ"מ יום הביוץ שלי היה קרוב. מצד שני, בתנאי שביוץ מתרחש 12-16 ימים לפני המחזור, אז זה ממש לא המצב. לצערי, לא הייתה לי אפשרות להמשיך במעקב זקיקים לאורך זמן.
    אף פעם לא הצלחתי לאתר את יום הביוץ עם בדיקת הביוץ הביתיות.
    מבחינת הפרשות (מראש מתנצלת על הפרוט המדויק), היו לי הפרשות צמיגיות ב-24.10 וב-28.110 ונכון לאתמול והיום (4.10) יש לי הפרשות צהובות לא צמיגיות סמיכות.
    חשוב לציין שבדיקות הורמונליות שלי תקינות.
    אנא עזרתכם, מה כל זה אומר מבחינת המחזור שלי. האם זה קשור לביוץ מאוחר?

ברשותכם, שאלה קצרה נוספת, בעלי עשה בדיקת ספירת זרע והיא תקינה פרט לדבר אחר: כמות הזרעונים ה"שלמים" היא מעט נמוכה מהנורמה. האם זה מהווה מחסום רציני לכניסה להריון והאם יש המלצות מיוחדות בנוגע לזה.

תודה מראש!
3 תגובות
עמוד 1
  • תקליז היי,

אני בטוחה שאני ועוד בנות רבות היו שמחות לענות על השאלה שלך
    אבל אני חושבת שאת השאלה הזאת את צריכה להפנות לרופא הפורום
    יש פה עוד פורום שרופא עונה לך על השאלות.....

תנסי אצלו כי אני דיי בטוחה שממנו את תקבלי תשובה הרבה יותר טובה
    בנושא הספירת זרע וימי הביוץ

בהצלחה
    ושבעזרת השם תקלטי מהר מהר מהר
  • היי.
    רופא נשים יכול לדעת לפי בדיקת דם מתי את מבייצת.
    תבקשי מהרופא במקום מעקב זקיקים בדיקת דם.
    שיהיה בהצלחה

• liliael, שירן, תודה רבה על תשובתכן ותמיכה!!!
    אני עברתי לגור בחו"ל לתקופה מסוימת (נמצאת פה רק מספר שבועות) ופה עוד לא מצאתי רופה מטפל שיעזור לי עם המעקב...
    אני נכנסתי כבר מספר פעמים לפורום הזה והאווירה כאן נורא חמה ותומכת!

אני מאחלת שתהיה לכולנו בהצלחה! ושוב תודה!

נ.ב. שמי ליזה :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה