מכה בבטן- שבוע 17 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

אני בהריון שלישי בתחילת שבוע 17 (16+2 היום) מרגישה כבר תנועות קטנות מזה כשבוע- שבועיים, כמובן שלא בתדירות קבועה ורק בתנוחות מסויימות.
    ביום שלישי הבן שלי בטעות "נחת" לי על הבטן כשקפץ, והמכה שקיבלתי ממש שיתקה אותי לשתי דקות- מאוד כאבה לי... אחר כך המשכתי כרגיל.
    מאז המכה לא היו לי דימומים או הפרשות מיוחדות.
    לא דאגתי כי אח"כ עוד הרגשתי את העובר מעט.
    העניין הוא שביומיים האחרונים, אני ממש לא מרגישה כלום- בשום תנוחה ובשום מצב....

ביום ראשון בערב יש לי תור לרופא למעקב רגיל. האם יש טעם לפנות למוקד בדחיפות? הרי ממילא בשבוע כזה, גם אם חס וחלילה קרה משהו, לא יילדו או יתערבו- אין ממש מה לעשות, נכון?

תודה מראש,
    נעה
    נעה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

יש טעם לפנות למוקד
    ראשית - יתכן בהחלט שהכל בסדר
    שנית - אם חלילה משהו אינו תקין, עדיף לגלות זאת מוקדם ולא מאוחר

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה