מחזור אחרי לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיבלתי מחזור לפני כמה ימים, הגיוני שהדימום הרבה יותר כבד מהמחזורים שהיו לי לפני ההריון?

ושאלה נוספת: אם המחזור שלי היה סדיר לפני ההריון, אפשר לצפות שהוא ימשיך להיות סדיר?
10 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת בוודאות את התשובות לשאלות,

אבל מאחלת לך שהמחזור הזה יהיה התחלה של דרך חדשה שתסתיים ממש בקרוב בלידה של תינוק\ת מקסים\ה
  • הגיוני מאוד שמחזור אחרי לידה יהיה חזק יותר

ואין קשר למה היה לפני ההריון לי תמיד היה סדיר ואחרי לידות לוקח לו זמן להסתדר

• תודה אמא של אמילי!!!

סיון, אבל אפשר לצפות שאחרי כמה חודשים המחזור יחזור להיות סדיר? או שהכל משתבש?
  • אצלי הוא חזר להיות סדיר נטול תופעות לוואי

• תודה סיון

ברור לי שזה אחרת אצל כל אחת אבל רציתי שמישהי תגיד לי שיכול להיות שהכל יחזור להיות כמו שהיה....

אווווף, אני מפחדת שהכל ישתבש לי ....
  • יפה שלי אני עדיין לא קיבלתי היה לי דימום חודשיים,דימום של הלידה..
    אל תדאגי לא השתבש שום דבר את תקבלי את מה שמגיע לך כי את נשמה טהורה וטובה
    סבלת מספיק די לדאגות

• מאמי אני יספר לך איך זה היה אצלי: מחזורים אחרי לידה הם מאסיביים וקשים לי בכל אופן מאשר לפני הלידה, לגבי המחזור לפני ההריון לא היה לי מחזור סדיר אפילו לא מתקרב לסדיר כל חודש, חודשיים,3 שבועות ועוד והייתי עם גלולות כדי לסדר את המחזור , אחרי הלידה נהיה לי המחזור שעון שיווצרי וישר אחרי הלידה קיבלתי מחזור למרות שהנקתי, מאז ועד היום סדיר(555)
  • אחרי לידה אכן הוא היה יותר חזק.
    אבל סדיר הוא נשאר. לוקח חודש + עד שמסתדר.
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • מעולה... תודה בנות!!!!

והמחזור הכבד הזה פשוט מגעיל

• זה בסדר מאמי הגוף שלך מתנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה