היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הווסת האחרונה הייתה ב 20 לאוקטובר, באיחור של שלושה ימים. היא נמשכה עד ה 28 לחודש. היו לי כמה ימים נקיים ולפני כיומיים הופיעו לי הפרשות חומות וכאבי מחזור ,שאפילו במחזור עצמו אין לי כאבים. אני כבר יודעת שאני לא יכולה לטבול ביום ראשון אבל מה זה עכשיו ההפרשות האלו והכאבי מחזור??????
אין יאוש בעולם כלל.... תאמינו והכל אפשרי!!
7 תגובות
עמוד 1
נראה לי שאת מתבלבלת והכאבים זה כאבי ביוץ... נראה לי שאת מבייצת
אני ממש מרגישה שזה כאבי מחזור ..אני מכירה את כאבי הביוץ, אני הייתי אמורה לטבול מחר ואני לא יודעת מה לעשות..אלו היו הפרשות צהובות נוטות לחום..באסה
תטבלי בכל מקרה גם הרבנים אומרים שאנו נוטות להחמיר עם עצמינו בעניין ההפרשות לפני המקווה...
לכי מאמי ואם את עדיין לא בטוחה חכי עוד יום ואז לכי..
תודה מתוקה על האמפטיות ,העלת חיוך על פני.
היי,
אני יודעת שניתן לשאול רב לגבי סוג ההפרשה ולא כל הפרשה פוסלת את הטבילה.
שווה לך לברר...
תודה לך אלוהים שהגשמת לי את חלום חיי
מאמי אני חרדית,
הפרשה צהובה או חומה זה טהוררר את יכולה לטבול, והכי טוב שתשאלי רב!