אני בדיכאון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יודעת שזה לא קשור לפורום הזה אבל אני בדיכאון ואני חייבת להתפרק וכמו שהייתן אוזן קשבת עד שנקלטתי סוף סוף אני בטוחה כי תהיו אוזן קשבת גם לנושא לא קשור.

אז ככה, בעלי מאושפז בבית חולים עם דלקת ריאות רצינית אחרי שבוע וחצי שהוא איתה והאנטיביוטיקה שניתנה לו בבית לא השפיעה. אתמול הוא כבר לא יכל יותר אז הלכנו למיון והחליטו להשאיר אותו למעקב כמה ימים. אנחנו שומרי שבת אז אני לא יכולה ללכת לשם בשבת כי זה רחוק ובעלי לא רוצה שאשב שם הרבה בגלל המחלות כי כמו שאתן יודעות אני בהריון.

בקיצור, זאת שבת ראשונה אחרי יותר מ4 שנות נישואים שאני לא עם בעלי. ולמרות שאני יודעת שהשבת קצרה ושמטפלים בו שם טוב הדמעות עולות לבד כשאני חושבת עליו שהוא לבד שם מחובר לאנטיביוטיקה דרך הוריד ואני לא איתו.

אז זהו. מקווה שלא העמסתי עליכן אבל הייתי חייבת לפרוק.

שבת שלום ובשורות טובות

אפרת 
12 תגובות
עמוד 1
  • אפרתוש מאמי,
    אני ממש ממש מצטערת לשמוע.... הגעת למקום הנכון בשביל לפרוק ולקבל תמיכה...
    קודם כל, אני מאחלת לבעלך החלמה מהירה ורפואה שלמה. שיחזור הביתה בקרוב....
    ולך אני רוצה לתת חיבוק ענק!!!
  • החלמה מהירה ורפואה שלמה!!!!
    לפעמים זה נחמד להיות לבד בבית, תנסי לנוח ולהנות מהשקט..
    לא להיות מוטרדת, אני בטוחה שבעלך יבריא צ'יק צאק והכל יחזור למסלולו..
    שבת שלום
  • יקירה שלי,לבעלך החלמה מהירה ורפואה שלמה,תנסי לא להיות עצובה עם כל הקושי שבדבר,אני בטוחה שיעבור לך הזמן במהירות ,ומבלי להרגיש בעלך יחזור להיות לצידך בריא וחזק ,בע״ה אוטוטו אתם תהיו כמשפחה מאושרת ...אנחנו כאן בשבילך גם אם את כבר לא בתהליך שלנו בפורום,אנחנו איתך בשבילך לתמיד!!
  • מאמי אני ממש מבינה אותך, יחד עם זאת את חייבת להיות חזקה בשביל בעלך! אין לי ספק שיבריא במהרה ובשבוע הבא הוא יחזור הבייתה והכל יהיה מאחורייך. אני מקווה שיש לך אצל מי לעשות שבת ואת לא לבד.
    תמלאי את הראש במחשבות חיוביות, תחשבי על הבייבי שהולך להיות לכם וכמה אושר הוא הולך להביא לכם

תעדכני כשיוצאת השבת, אנחנו כאן בשבילך
  • אויייששששש מתוקה... מבאס לגמרי...
    אני מאחלת לו החלמה מהירה ושמחר כבר תישנו יחד מחובקים...

אל תדאגי מטפלים בו היטב, תשמרי על עצמך והוא תיכף חוזר...
    שבת שלום...
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • מאמי קודם כל חיבוק גדול והחלמה מהירה לבעלך
    אין מה לעשות, ההריון- והילד שמגיע אחריו- לפעמים יוצרים סיטואציות שבני הזוג חייבים להפרד - אם זה בגלל מחלה כמו שקרה לכם כדי לא להדביק, ואם זה בהמשך- כשיש שני ילדים ולשניהם מסיבה בגן באותה שעה....
    זה בגדול ההבדל בין להיות משפחה ללהיות זוג ועוד כמה הבדלים קטנים וצווחניים בלילות
    ואל תדאגי לו, הוא לא בודד שם, יש איתו עוד מאושפזים ותמיד אפשר להחליף מילה עם מישהו, או לקרוא ספר, קצת לנוח...
    נצלךי את השבת לעיסוקים שאת אף פעם לא מתפנה אליהם והכל יעבור מהר
  • שכחתי להוסיף שאני מאחלת לכם שהפעם הבאה שבה תיפרדו ללילה בגלל בית חולים תהיה כשאת תאושפזי יומיים אחרי לידה קלה ביותר ותשני עם חיוך על הפנים והוא ייאלץ לחזור הביתה לנמנם כמה שעות לפני שבא לבקרך בבוקר שוב
  • שבוע טוב בנות

אין. אתן פשוט מקסימות. ידעתי שזה המקום הנכון לבוא ולפרוק ולקבל תמיכה.

היתה שבת די קשה אני לא אשקר. אתמול בהדלקת נרות הדמעות החלו לרדת לבד רק מהמחשבה שבעלי לבד בבית חולים בשבת ואני לא יכולה להיות לצידו. הלב שלי כאילו נחלק לשניים. ניסיתי לנוח אחרי הדלקת נרןת אך לא הצלחתי להרדם בגלל המחשבות שנדדו לכיוון בית החולים ומה בעלי אוכל ומה איתו ואיך מרגיש. לא הצלחתי לישון עד שבאה חמותי ואמרה לי לקום לאכול.

אחרי האוכל ישבתי לקרוא ספר. ידעתי שרק ספר טוב יוכל להעביר לי את הזמן ואני גם אתעייף. ואכן בסוף הלכתי לישון וקמתי מהמיטה רק ב10 בבוקר. כמובן שתיתי ואכלתי וחזרתי לקרוא כשאני סופרת את השעות עד שתצא השבת. והכי מצחיק כמה שהשבת עכשיו קצרה ויוצאת מוקדם זאת היתה השבת הכי ארוכה בחיים שלי.

עכשיו אני פה לידו והוא מרגיש קצת יותר טוב. עדיין משתעל המון. אני עם מסיכה על הפנים אתן יכולות לדמיין איזה מראה מצחיק זה.

עדיין לא יודעים מתי ישתחרר הביתה אבל נחכה למחר בבוקר לביקור רופאים.

אני רוצה להודות לכולכן על התמיכה הענקית.

שבוע טוב עם בשורות טובות.

אפרת

• אוף כתבתי לך תגובה קודם אבל היא לא פורסמה כי יש לי בעיות עם הפלאפון
  • יופי, אני שמחה שאתם יחד ושבעלך מרגיש יותר טוב!!!
    תנוחו שניכם!!! רפואה שלמה

דרך אגב, איך את מרגישה?

• בוקר טוב יקרות

חזרתי לישון בבית אתמול ועוד מעט נוסעת שוב לבית חולים.

עכשיו דיברתי עם בעלי מסתבר שהוא השתעל מאוד חזק בלילה ונתנו לו חמצן. אוף זה מתסכל אני רוצה שיעבור לו כבר.

וקרן, אני ברוך ה׳ בסדר. היום יש סקירת מערכות ראשונה אז אני קצת ברגשות מעורבים. כל כך רציתי שבעלי יהיה איתי בכל הבדיקות הוא חיכה לזה כל כך הרבה זמן ועכשיו הוא לא יהיה איתי. זה מבאס רצח.

בכל אופן, הולכת להתארגן לנסוע שוב

יום נפלא לכולן ורק בריאות

אפרת
  • ווואווו איזה מרגש סקירת מערכות....
    אל תדאגי, בעלך יהיה איתך בעוד הרבה בדיקות תקינות!

מה רואים בסקירת מערכות??
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה