היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היא פשוט בוכה באטרף ללא סיבה מסוימת ושום תנוחה או דבר מרגיע אותה? מה עושים במצב כזה? לא מוצץ ולא בקבוק ושום עיסוי ושום תנוחה........
ייעוץ.......
10 תגובות
עמוד 1
אוי אני משתגעעעעעעעעעעת כשזה קורה! יכול להיות שזה גזים? תנסי לשים אותה עם הפנים קדימה וללכת בתנועות מונוטוניות.. אם זה לא זה אולי תנסי לחבק אותה ולתת המון המון חום ואהבה.. אם שני אלה לא עובדים.. אולי היא עייפה כמה שעות היא ערה?
ברוך השם נרדמה כרגע. עייפות אבל.......לוקח לה שעתיים להבין שהיא עייפה אחרי חצי שעת עירנות, מה שיוצא שבסוף היא ערה 2.5 שעות
אתמול בלילה בכיתי כבר...דפקתי על הקירות.. היא לא נרדמה גם בידיים.. בסוף נרדמה בלי שופ סיבה.. בדיוק כמו שהתעוררה ובכתה שעה וחצי... וככה כבר חודש וחצי...נמאס כבר.
יואו היא בדיוק כמו ליעד! גם הוא בוכה המוןןן מעייפות בזמן האחרון.. וכמה שאני לא מנסה להרגיע ולהרדים הוא לא מבין את הפואנטה.. בסוף הוא מתיש את עצמו עד כדי כך שהוא נרדם אפילו בלי עזרה ממני חחח
אוקי, אבל אין איזושהיא דרך אחרת? כי זה יוצר תסכול גם אצלי וגם אצלה
מאוד מוכר וזכור לי מרועי, בכי בלתי פוסק... אוי ממי, אני יודעת שזה קשה, ובמיוחד שיש עוד אחד ברקע נסיך קטן שבבטן, מחכים לך באהבה גדולה!!
אצלי אמבטיה תמיד היתה עוזרת
באמת אם מישהו ימצא את התשובה אני אשמח. היא מתעוררת לי לקריזות בכי באמצע הלילה... אם היא עייפה-שתמשיך לישון. זה משהו אחר.
גם להדס היו פתאום קטעים של בכי לא ברור שהתגלו כעוינות כחלק משגרת היום שעכשיו היא נמצאת אני מזהה את הכיפות ומשכיבה אותה לא מחכה! אם היא משחקת ואני רואה פיהוק או שפשוף עיניים אני מתחילה להכין אותה לשינה והיא באמת נרדמת, לשוב לא לפספס את החלון הזדמנויות הזה.
תנסו את במשך כמה ימים ותראו הבדל, וכמובן לא ישר להשכיב וללכת אלא לעמעם אורות, להחליש מוזיקה, לעטוף אם צריך ( ואני ממש ממליצה שכן). ואז להשכיב ולהיות ליד, ללטף, להרגיע עד שנרדמים
לי זה עזר פלאים , כמעט ואין את הבכי הבלתי מוסבר הזה