-
-
אין לי מושג
אבל הלוואי וזה יעבור לה מהר והנסיכה תרגיש טובבב
ושהלילה הזה כבר תישנו טוב
-
-
כפרה עליכן!!!!
מיטלי תודה בובה פעלתי על פי אינסטינקטים ואני מאמינה שככה צריך לפעול... ניסיתי להקל עליה כמה שיותר...
היום אני יעסה לה את הגב טיפלה עם שמן זית מחומם ואז ילביש אותה וככה אני אכניס אותה לישון....
אנסטסיה - אין לה חום לכן נראה לי ללכת לרופאה זה יותר חול וחולירע... נראה איך יעבור הלילה הזה....
היום בעלי תיקן את הרדיאטור אז אני ישים רדיאטוב בחדר ועליו סיר עם מים שיתאדו.. רעיונות מה לשים בתוך המים אולי?... אקליפטוס?.. משהו שיכול להרגיע ולשחרר ליחה?....
גם אני חשדתי בליחה כי כשהיא נושמת אני לא שומעת ציפצופים ואין חירחורים... גם אם היא נושמת רק מהאף אני לא שומעת ציפצופים
סך הכל הנשימה חלקה....
רעיונות?
-
וואו מסכנונה....
אני שמה לרני אדים חמים עם טיפות של אקליפטוס.
ממש עוזר (גם אני ישנה איתה...
לנו י' אותך נתן
"רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
-
אוף, מותק, שיעבור לכם מהר!
במים אפשר לשים כמה טיפות אקליפטוס לימוני או רגיל. יש גם טיפות מיוחדות למכשיר אינהלציה, שקוראים להם "הרבליס". קניתי את זה בסופר פארם. יש בהם עוד כל מיני דברים שמרגיעים ועוזרים לישון. רק לא לשכוח להשאיר את החדר טיפה מאוורר.
-
לפתוח טיפה חלון זו הכוונה למאוור?....
למה צריך בעצם לאוור אם המטרה היא לחמם אותו?....
סליחה על השאלות של צעירה....
-
רדיאטור ואדים חמים זה לא כל כך מומלץ... לפי מה שהבנתי
עדיף מכשיר אדים קרים (מומלץ מאוד ובאמת שלא עולה הרבה)
היא צריכה לנשום אויר קר ומרענן ולא אויר חם. אויר חם זה מסוכן
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-
ירדני- לאוורר, זה להשאיר דלת פתוחה, למשל. כדי שהריכוז של השמן הארומטי לא יהיה כבד מדי. ואין שום בעיה עם השאלות. אני הייתי פותחת את החלון ומקפיאה את הטוסיק המתוקי שלה, כי לא בדיוק הבנתי את זה גם, עד שהרופא הסביר לי
-
בובה, שתרגיש טוב הנסיכה!!!
נתנו לך פה עצות מעולות, וביום ראשון קחי אותה לרופא...
החלמה מהירה!
-
מכשיר אדים יכול מאוד לעזור
אולי תשימי לה מתחת למזרון איזה כרית שטוחה כדי שיהיה לה שיפוע קטנטן כדי שהליחה תצא ולא תחנוק אותה. ולי הרופא נתן בזמנו טיפות מי מלח ששמים באף וזה פותח את האף מהנזלת.
יום ראשון תלכי לרופא ליתר בטחון היא קטנה וכדאי שרופא ירא6ה אותה לשקט הנפשי שלך
-
טוב לי אין עצה לתת אבל אני רואה שכבר נתנו לך תשובות
מקווה שהאדים יעזרו והשיעול הזה לא יחזור על עצמו