זקוקה לאוזן קשבת ועצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לבנות שנמצאות כאן....אני חדשה ..הרבה זמן לא השתתפתי בפורם כזה ....לא יודעתלמה ? בהתחה שרק התחלנו את הטיפוים לפני 6 שנים הייתי בפורם של תמיכה פיריון ואיך שהוא אחרי 7 הזרעות IFV אחד (2הריונות טבעים בהפתעה )התאיישתי מהכול ...אני זקוקה למילה טובה או עצה ביום רביעי יש לנו תור עםפרופסור משיח אני הולכת אליו כי כול הסביבה שלי מדברת אליו..לא יודעת אנחנו קוראים המון אליו והרבה פעמים רשום שהוא אנטיפט..ואתאמת המזכירה שלו מדברת מאוד גבוהה...לי אישית אין כוח יותר ..אני באיזה מקום מקבלת שאולי אני אף פעם לא הרגיש להיות שוב בהריון אב אני נשואה וכואב י על בעלי שבגלל לי הוא אל מצליח להגשים אחד החלמות שלו ....לא פעם הצעתי לו לפרק את הנישואים שלנו....אנחנו גם משפחתית לא מצלחים וגם כלכלית ....אני מרגישה שפרופסור משיח תקווה אחרונה שלי ....
    אני מרגישה חסרת תועלת ....מתביישת בעצמי פעם הייתי בחורה עם המון ביטחון ..היום אני מרגישה ששום דבר לא מגיע לי...חברות שלי לעמות זאת מחשבות אותי כאישה חזקה ..ואני לא רואה זאת כך ..שהם מבדרות איתי אליי וכמה כוח הם שואפות ממני אני מרגישה כיאלו זאת מי שהיא אחרת .......אני מרגישה פשוט סיוט .....אני רואה במשפחה בנות 20 מתחתנות קונות דירה נכנסות להריון כול ך הכול פשוט ואני נלחמת ..ונלחמת......אני מצטערת על אורך..אמשח שמוע חוות דעת ע פרופסור משיח השמך שבת נעימה לכולם
12 תגובות
עמוד 1

• לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • יקירתי נכון שלפעמים הדשא של השכן נראה ירוק יותר, אבל זה רק נראה. אי אפשר לדעת מה קורה בפנים, ולכן אל תרגישי רע עם עצמך. אני מאמינה שהרבה בידיים שלנו ואנחנו בוחרים אם להיות מאושרים ואין ספק שזה מצריך הרבה עבודה מצידנו. אני לא מכירה את הסיפור שלך ולמה יש בעיות אז אם בא לך תפרטי.
    ממליצה לך לנסוע עם בעלך לצימר בסופ"ש (לא חייב להיות משהו יקר), תשתחררו, תדברו ותפנקו אחד את השנייה. תעשו תיאום ציפיות ומאמינה שזה מאוד יעזור.
    חייבים המון כוחות נפשיים ותמיכה בשביל הטיפולים ואם תהיו יד אחת ותלחמו ביחד, זה יקרה וביתר קלות

בינתיים שולחת חיבוקים ונשיקות
  • ושמעתי פלאים על משיח. אני מטופלת חדשה של השותף שלו, פרופ' דור.
  • רחל, ברוכה הבאה לפורום שלנו..
    קודם כל, אני ממש מצטערת לשמוע שככה את מרגישה... עשית לי עצוב בלב...
    מקווה מאוד שתמצאי כוחות מחודשים וביטחונך יחזור אלייך....

אם הבנתי נכון מהסיפור, יש לך כבר שני ילדים, לא?
    לעולם אל תרגישי שאת חסרת תועלת ובטח שאת לא צריכה להתבייש בעצמך...
    זמנך יגיע!!!

• אני נשואה 7 שנים מתוכם 5 שנים בטיפולים שזה אומר 3 הזרעות כפולות ו11 הפריות שלא הצליחו.
    גם לי אין בית ואני לא עשירה .
    יש לי תקופות שאני נשברת אבל אני גם יודעת להסתכל על הדברים הטובים
    וגם את תסתכלי על הדברים הטובים !!!
    מותר להישבר אבל צריך לקום ובטוח בטוח לא לפרק את הנישואים .
    מאמי יש לך בעל טוב ? בריאות ? אם כן הכול בסדר הילדים גם יגיעו בע"ה .
    אל תתיאשי מתוקה יהיה טוב בע"ה זה רק עיניין של זמן .
    מאחלת לך את כול הטוב שבעולם
  • בנות תודה ל התמיכה...שושה...אני בת 30 נשואה יותר מ8 שנים בשנים ראשונים ממש א רציתי ילדים כי את צעיה ..כי רציתי לעשות כול מיני דברים ..ואז התחיל הטירוף ..אין י מחזור סדיר..בתור נערה מתבגרת בתיכון אולי קיבלתי 6 פעמים כול התקופה..אב הורים שלי לא נלחצו כי זה תורשתיי כך הסבירו לי ...ונכנסתי לטיפול דבר ראשון הרופא מומחה הסביר לי שיש י שחלות פולצסטיות...התחלנו טיפולים מאקלומין עברנו לפירגיון...וזה מסכם ב6 טיפולים עם הפסקות ..בין אחד הפסקות של חצי שנה נכנסתי להריון לבד..איזה שמחה בעלי ספר לכול העולם ואני מהפחד...בוא נעבור את שלושה חודשיים ..ואז התחושה מה הוא א בסדר..ובדיקה ואת בטוחה שאת בשבועה 10 כי אין דופק..ואז גרידה ונשברתי..נסענו טיול בחול להרגע....עברנו דירה (שכירות) הכול נראה טוב ובטוח ..ואז שוב הפלה טבעית כיאני בטיפשותי הזזתי ארגזים ..ואז שוב טיפולים...וכמה צימרים ...ואוא כמה חברות הצהלתי עם צימרים וסוף שבוע מטיפולי פיריון...והיום אחרי כול כך הרבה זמן אני מרגישה שיש לי מה לתת בתור אמא..אני רוצה להיות אמא ....אבל כול כישלון שובר אותי לרסיסים אבל אסור לי ליפול כי יש לי את בעלי שצריך את התמיכה שלי ..לכן אני מודה לכם מראש על הכול שהיה לנו שבוע נעים
  • הי רחל,

יש לי חברה שעובדת עם פרופסור משיח. הוא נחשב מאוד טוב בתחומו. המזכירות אצלו מתנשאות לפי מה שהבנתי לא פעם ומעט סנוביות,אבל אל תתני לדברים השוליים האלה לקלקל לך את התקווה!!! הדבר החשוב ביותר שפרופסור משיח יצליח לגרום לך להיכנס להריון ותלדי או בריא/ה - שימי פס על כל השאר....
    העיקר המטרה!
    מאחלת לך הצלחה רבה

• אני מטופלת אצל פרופ' משיח
    הוא ממש לא אנטיפט הוא ממש בסדר
    עונה על מה שצריך והכי חשוב עושה תעבודה כמו שצריך
    עשיתי פעמיים טיפול אצלו עדיין לצערי ללא הצלחה
    לא לשכוח שהכול בידי בורא עולם
    אנחנו עושים הישתדלות
    המון תפילות ובע"ה גם לך יהיה

בהצלחה
  • לפני הכל שולחת לך חיבוק ענקי את בחורה אמיצה וחזקה שעוברת מסע לא פשוט עברת כל כך הרבה ומותר לך להשבר את בסך הכל אנושית אני מכירה את ההרגשה הזו שהלב מתנפץ לרסיסים כל כך קטנים שלא יודעים מאיפה להתחיל לאסוף את עצמנו מחדש לאט לאט תאספי חתיכה ועוד חתיכה מעצמך עד שתאגרי מספיק כוחות להמשיך בדרך אני סמוכה ובטוחה שבסוף תאחזו תינוק מושלם בידיים כשנמצאים במערבולת הזו ובכלל של החיים לא תמיד פשוט וקל אל תסתכלי על אחרים שיש להם בית ילדים והכל ורוד מבחוץ כי בתכלס לכל אחד יש את התיק שלו
    אני מאחלת לך שאצל פרסור משיח תקבלי את הטיפול המנצח
    המון המון בהצלחה

• ברוכה הבאה לפורום שלנו, מקווה מאוד שלשהות קצרצרה ביותר
    זהו המקום הכי טוב לשפוך ולשתף
  • קבלי חיבוקים
    אני בטוחה שאת בחורה מוצלחת , אין לך שום סיבה אמיתית להתבייש בעצמך
    לא עשית דבר רע
    באמיני בעצמך והרמי את הביטחון שלך - זה מאוד חשוב לנפשך .
    מאחלת לך בהצלחה
  • מאמי שלי... הרבה כוחות ואמונה... הכול מלמעלה....
    גם אני טיפלתי אצל פרופסר משיח הוא נחמד דווקא עשיתי טיפול 1 שנכשל
    ואז עברתי ליח' IVF בקפלן...
    ב"ה טיפול 1 ונקלטנו.....

אז הכול מלמעלה.... המון אמונה אמונה ואמונה אסור להרים ידיים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה