חדשה פה !!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות !
    ראשית אני רוצה להגיד לכן שאני נכנסת כמעט כל יום וקוראת את הדברים שאתן רושמות
    אתן כל כך מקסימות ומעניינות כל אחת והסיפור שלה ולפני הכל אני מאחלת לכולכן רק טוב ובריאות .
    אז לסיפור שלי ... אני מקווה שזה לא יהיה ארוך ,
    אני נשואה כבר שנה וחודשיים ומנסה להיכנס להריון בערך שנה , המחזור שלי לא סדיר בכלל !
    המחזור לפני האחרון היה ב 20/8 ואחר כך קיבלתי רק ב22/10 בקיצור לא סדיר בכלל ,הייתי בטוחה שאני בהריון אחרי איחור כל כך גדול !!!! אני שותה חומצה פולית כבר הרבה זמן אני משתדלת לא לפספס ,עשיתי כמה פעמיים בדיקות ביוץ עם הערכות שמוכרים ( כרגע אני גם משתמשת בזה) ואני לא כל כך מאמינה בזה !
    הייתי אצל הרופא לפני שלושה חודשיים ואמר לי שאם לא קורא משהו בשלושה חודשיים האלה לחזור אליו , אני אמורה ללכת אליו ביום שני מקווה שיהיה טוב ושאני לא אצטרך יותר מידי בדיקות אני פחדנית מאוד ...
    אני מקווה שהחודש הזה יהיה בשורות טובות לכולנו
    שמחתי לשתף אתכן ...

11 תגובות
עמוד 1
  • היי ברבית,
    אני מאחלת לך שלא יקח לך הרבה זמן עד שיגיעו בשורות משמחות

• שיהיה המון בהצלחה.

• תודה בנות שיהיה לכולן בהצלחה...
    ושבוע טוב עם מלאאאא בשורות טובות !!!
  • אמן אמן ואמן!!!
  • ברוכה הבאה לשהות קצרצרה....

חני
  • מקווה שתעברי במהירות לפורום השכן... שיהיה בהצלחה ואנחנו פה בשבילך!!!!!!!

• ברוכה הבאה ושיהיה לך המון בהצלחה!!!!!
  • תודה בנות הרבה כוח אנחנו מקבלות אחת מהשנייה רציתי לדעת מה זה מעקב זקיקים ואיך זה עובד אם אפשר את כל הפרטים על הבדיקה הזו
    תודה על העזרה בנות!!
  • ברוכה הבאה
    נחזיק לך אצבעות ונקווה ששהותך פה תהייה קצרה ככל הניתן

הרבה בהצלחה ושבוע טוב

• זו בדיקה שמראה בדיוק מתי הביוץ שלך...
    בהצלחה!
  • תודה בנות על העידוד ....
    שיהיה שבוע עם מלאאאא בשורות טובות לכולנו ....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה