היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות מה קורה??.. תגידו..הבנתי שכדאי לשים לעובר מוזיקה בהריון ושזה יכול להשפיע עליו לטובה.. אז כמה שאלות: האם יש איזשהו אתר של מאגר שירים שמתאים לכאלה דברים? כי יש מוזיקה קלאסית שהיא יותר מלחיצה ולא מתאימה.. האם אני יכולה לשים רמקולים וזה עוזר באותה מידה או שצריך אוזניות על הבטן? ואיך אני יודעת אם הוא נהנה מזה וזה לא חזק לו מדי?כי בכל זאת המים וכל זה מעמעמים קצת את הרעש.. ואשמח לעוד המלצות בעניין..סליחה על החפירה:) שבוע נפלא!מואהה!
5 תגובות
עמוד 1
שבוע טוב אני פשוט כתבתי ביוטיוב מוצארט בייבי וזה העלה לי כל מיני הקשבתי להם ומצאתי לי 2,3 מנגינות ושמתי עם אוזניות גדולות על הבטן
והשמעת לה את אותן מנגינות כל המן? ואת מרגישה שזה השפיע עליה לטובה?..זתומרת אם את משמיעה לה היום איך היא מגיבה לזה?
אני לא כלכך משמיעה לה את זה עכשיו ככה שאני לא יודעת אם זה משפיע אבל לפי מחקרים זה אמור להשפיע...
תודה מותק....יש עוד מישי שניסתה את זה אולי?..
מישהי כאן כתבה לפני כמה שבועות (סורי, לא זוכרת מי בדיוק), שאחרי שהשמיעה לקטנה שלה את בייבי מוצארט בבטן, היה לה הרבה יותר קל להרדים ולהרגיע את הילדה אחרי שנולדה לצלילי המוזיקה הזו.
אני עצמי לא ניסיתי את זה עם הגדולה. אנסה עם הקטנה. כלומר כבר מתחילה לשים אוזניות על הבטן בערב