התחילו לי היום בבוקר הפרשות חומות:-( - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כנראה לקראת מחזור, אוף חשבתי הפעם זה יצליח. הזרעה ראשונה כי כשלקחתי כדורים איקקלומין בפעם הראשונה נקלטתי , אומנם זה הסתיים בגרידה. ממש עצובה :-( ומחכה למחזוראבל לא רוצה אותו.
10 תגובות
עמוד 1
הי, אל תספידי עדיין, גם לי יש הפרשות חומות אחרי הזרעות וכל פעם יצאה תשובה חיובית. אולי זה השתרשות? מתי עשית את ההזרעה? ליאת
אבל ככה הגוף שלי, כשאני צריכה לקבל מחזור 4 ימים לפני יש הפרשות חומות. עשיתי הזרעה לפני 12 יום.
אם אין דימום של ממש, יש עוד תקווה. חכי עוד יומיים, אולי בכל זאת....מקווה שכן
מקווה מאוד, אבל לא נראה לי. תודה רבה, בכול אופן אעדכן בהמשך.
מקווה מאוד שזה הפרשות בגלל הריון ולא מחזור מתי את עושה בדיקת דם? מחזיקה לך אצבעות שיהיה חיובי
מחזיקה לך
תודה לכולכן, גם לכן. מבצעת את הבדיקה ביום שלישי. אודיע על התשובה
שיהיה בהצלחה ביום שלישי!!! מחזיקה לך אצבעות לתשובה חיובית
בהצלחה!! גם לי היה דימום קטן בניגוב אתמול בלילה והבוקר, אני 10 ימים אחרי החזרת עוברים שאני מאד בונה עליהם מקווה שזה כלום בהצלחה לשתינו