היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום, בזמן ארוחת הצהריים דניאל התחיל להשתעל, ניהיה אדום, בורדו ממש וראיתי שקשה לו לנשום. אני לא יודעת איך, אבל לא איבדתי עשתונות, תפסתי אותו, והפכתי על הבטן כשהוא על הברך שלי, ונתתי כמה מכות בין השכמות. תוך שנייה הוא הקיא את הכל והנשימה שלו חזרה להיות סדירה. הוא התחיל לחייך ולהתנהג רגיל.
רק אחרי שהכל הסתדר, נפל לי האסימון שהילד שלי כמעט נחנק לי מול העיניים ורק אז קלטתי מה קרה פה לפני שנייה. שעה רעדתי ובכיתי מרוב בהלה.
אז שוב, רציתי להגיד כמה חשוב לדעת לבצע ולתת עזרה ראשונה לתינוק.
18 תגובות
עמוד 1
וואי אמאלהה איזה לחץ! איזה מזל ששמת לב וידעת מה לעשות בלי להלחץ.. למדת עזרה ראשונה?
צודקת במאה אחוז אלוהים איזה פחד!!! תראי מה זה, בשניות הכל יכול להשתנות,לטוב ולרע... מזל שידעת מה לעשות ולא נכנסת לפניקה...
אני מחכה שיתקשרו אלי כבר מטיפת חלב לקבוע כבר מתי יפתחו את הקורס!!!
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
איזה פחד!!!!!!!! מזל שיש לך אינסטינקטים טובים. יש כאלה שקופאים ולא עושים כלום. רק בריאות לקטנים.