בא לי רק לבכות.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה.... יש לי ילדה בת 3 וחצי שהיא נכדה ראשונה משני צדדים, לפני 3 חודשים גיסתי ילדה בת (אשתו של אחי) ומאז ההורים שלי רק איתם אפילו להרים טלפון לשאול מה שלומי אין להם זמן מילא אני בסדר אבל מה עם ילדה שלי, היא כל הזמן שואלת אותי..... אמא למה סבא וסבתא לא באים אלינו יותר למה סבתא לא מתקשרת אלינו יותר מה הם כבר לא אוהבים אותי הם אוהבים יותר תינוקת חדשה... פשוט נשבר לי הלב לרסיסים..ואני פשוט ישבתי איתה והתחלתי להסביר לה כמה הם אוהבים אותה והיא לא נתנה לי לדבר ואמרה אמא אני יודעת שהם לא אוהבים אותי. ואז אני כמובן התקשרתי לאמא שלי וסיפרתי לה הכל ואז היא דיברה עם הבת שלי , פתאום הבת שלי אומרת לה סבתה למה אתם לא באים אלינו אני אוהבת אותך מאוד.ואז הורים שלי באו אלינו אתמל, ואמא שלי דיברה איתה וסבירה לה כמה היא אוהבת אותה ושהתינקת גםצריכה עזרה.
    ואז פתאום אחי התקשר אליה וזה בזמן שהיא משחקת עם הילדה שלי,ואז הוא אומר לה מתי את חוזרת, אני צריך שתשמרי על הילדה.. ואז מה אמא שלי עונה לו , טוב אנחנו חוזרים עכשיו,
    יש לציין שאני הייתי ככה אני גרה בראשון לציון וההורים שלי גרים באשדוד ואחי גר 5 דקות מהבית של ההורים שלי.
    רבאק את בקושי רואה את הנכדה שלך, טלפון אחד ואת עוזבת הכל, ויש לציין איך שהם הלכו הבת שלי לא הפסיקה לבכות רק סבא וסבתא.
    וכמה פעמים דיברתי עם ההורים שלי והסברתי להם ואבל שום דבר, היא אומרת לי בסדר בסדר וזהו וכל פעם אותו סיפור.
    בנות אני צריכה עצות.

4 תגובות
עמוד 1
  • אויי מאמי קבלי המון
    נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!

• אולי תנסו לפתור את המצב בקביעת זמן מסוים שבו ההורים שלך מגיעים אליכם,נגיד פעם בשבוע או פעם בשבועיים תלוי בנוחות שלהם ושלכם.
    ככה יהיה ברור שזה היום "שלכם",ואחיך יצטרך לתכנן את עצמו סביב זה,הילדה תדע מתי לצפות לסבא וסבתא ולא יהיו אכזבות...
  • ואי, קרעת לי את הלב
  • עצוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה