רוצה לשתף אותכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מנסה כבר חמישה חודשים להיקלט להריון.חודש שעבר כל יום קיימנו יחסי מין ולאחר איחור של 3ימים קיבלתי.אני רואה פה בנוצ שרושמות על האמונה שלהן ואני חייבת לספא משהו שעובר עליי..מאז ומתמיד המחזור שלי הוא עשרה ימים ומאוד קשה לי לשמור נידה כי 17יום מאוד קשה לבעל ומאוד פחדתי שזה יפול לי על הביוץ אז כבר 5חודשים אני מנסה ולא הצלחתי ומחודש שעבר החלטתי ללכת למקווה ופתאום המחזור הצקצר לי ל6-7ימים.הייתי בהלם.אני פשוט מתחילה להאמין שזה אות משמים להתחיל לשמור.עוד כמה ימים אני הולכת לטבול במקווה ואני ממש מתרגשת ומחכה לזה.אני מרגישה טוב עם עצמי ואפילו בעלי לא מציק לי בעניין הסקס ,שנינו מחכים לזה ומקווים שזה הסימן שלנו לדרך חדשה ובע''ה שיביא עימה את[.שיהיה שבוע טוב ומאחלת לכולנו להיות אימהות.הייתי חייבת לשתף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה