משהו הזוי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמילי כל היום מקטרת ולא ממש ישנה כמו שצריך.
    בערב זה בכלל נהיה הזוי, היא אכלה, טיטול נקי, אין גזים, גמורה מעייפות, נרדמת לדקה ואז מתעוררת ובוכה...
    אפילו אחרי אמבטיה עיסוי וארוחה היא לא ממש נרדמת.

חברה עכשיו מספרת לי שהבת שלה (בגיל של אמילי) גם הייתה ערה כל היום, ועכשיו קרן (ניקול) כותבת בשרשור אחר שבר לא נרדמת...

מה קורה פה?
    בגלל חילופי מזג אויר? אולי קר לה?
    אני כבר לא יודעת מה לחשוב...
9 תגובות
עמוד 1

• יש לי תיאוריה!

• יש ימים כאלה, שיוצאים מאיזון... תחשבו- אין להן איך להתבטא

• בנות יכול להיות שקר להן יכול להיות שחם להן יכול להיות שבגלל שינויי מזג האויר מגרד להן בגוף (נסיוני המר מלהב)
    מה אתן מלבישות?

• קחי אותה על הידים, ושבי איתה בנוחות על הספה.
    יכול להיות שהאיזון השתבש, הכל יכול להיות
    תבדקי שהיא לא חמה
    פשוט לפנק לפנק לפנק (כן עם תנועת היד)....
    שיהיה יום טוב
    [

• הבעיה שלפעמים גם בידיים היא צווחת בפראות. ואז מה עושים?

• אני באמת חושבת שהיה לה קר מדי, כי כשהדלקתי רדיאטור בחדר לכמה דקות היא נרדמה...
    מסכנה שלי...אני מזה אוכלת רגשות אשם אח"כ

אני עד היום הלבשתי 2 שכבות ארוכות למעלה ושכבה ארוכה למטה.

מהיום בבוקר אני שמה שכבה ארוכה דקה למטה ופוטר מעל.
    מקווה רק לא לחמם אותה יותר מדי...
  • לפעמים תינוקות לא רגועים (או בשפה של העם צורחיייייייייים) מעייפות יתר, או כי הם צריכים מגע.
    אני תמיד הולכת בדרך השלילה!!!
    האם נקי לה בחיתול?
    האם היא אכלה?
    עשתה גרפסי?
    אולי רוצה מוצץ?
    קח/קר לה?
    לפני כמה זמן היא ישנה? (עייפות יתר)
    אם כלום לא עוזר מרימה על הידים ומנסה לנדנד ולהרדים.

דרך אגב - אחרי סיפורי זוועות ששמעתי, אם היא בוכה המון זמן ולא נרגעת אני מפשיטה אותה ובודקת שלא התלפפה לה איזה שיערה שלי סביב אחת האצבעות (ואצל אוריקי כשהיה תינוק גם מסביב לבולבולון). לשמחתי עוד לא מצאתי שיערות במקומות יעודיים (אצבעות ובולבול - למי שיש חחחח)
    [

• איזה הזוי
    גם אצלי אתמול הדס התעוררה בין 2 ל 4 ולא רצתה לישון
    מוזר מאד- חשוד מאד
    איפה גשש בלש בפעולה?

וואוווו ליבי- לא חשבתי על שערות בכלל, ואצלי היא כבר מושכת לי את השיער שלי ואז אני מוצאת את Zה סביב לצוואר שלה

• אני מקפידה תמיד להיות עם שיער אסוף, וכל הזמן עירנית לשיערות שלי, הרי אחרי הלידה יש נדירה מטורפת. מאד מסוכן!!
    [

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה