הספר של קרין גורן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.רציתי לשאול למי יש את הספר החדש שלה?יש למישהו את הספר באנגלית אולי?

10 תגובות
עמוד 1
  • שלום אירית

מזמן לא ראינו אותך פה , מה שלומך ?

לגבי הספר .. אני אישית מעדיפה תמיד לחפש מתכונים באינטרנט , גם לקרין גורן יש אתר עם מתכונים.

יש מבצע עכשיו על ספרי בישול
    http://www.wallashops.co.il/ws/a/gdp.aspx?ai=2587039
  • היי מאמי.אני מזמממממממן כבר לא נכנסת לפה,אני גם בכלל לא מעודכנת מי מהישנות בהריון ומי כבר ילדה....אני בפייס יותר אקטיבית,יש מלא תמונות חדשות,הבובה שלי כבר בת 4 וחצי,חגגנו הלווין,התחפשה לשלגיה וטינקרבל,אספנו דלי של ממתקים,תילמו אותה לטלויזיה מקומית...בקיצור-אין זמן לכלום.מה חדש?

• לגבי הספר-יש מתורגם לאנגלית,אבל הראשון,השני לא תורגם,וגם לא מתכננים לתרגם אותו

• חחח :)
    אני הכנתי לה את הקשת לשיער כמו של השילגיה בסרט המצוייר!עכשיו מוכרים את כל התחפושות מה זה בזול...אחותי נוחתת פה עוד שעתיים :)בטוח היא תקנה כמה בשביל הקטנה שלה
  • איזה כיף! תעשו המון המון חיים תהנו מכל רגע

• כן,נפגשות בפעם הראשונה :))))))))))

• את אווה כבר ראיתי כטינקרבל, היא מהממת. והאחיינית שלך וואו!
    שתיהן!
    בטח בכל מקום שתלכו ארבעתכן יהיו נעוצות בכן מלא עיניים.
    55555555555555 איזה נכדות יפיפיות יש להורים שלכן!
  • יווווווווווו איזה מהממות הן חבל"זזזזזזזזזזזזז

כייף שקפצת לבקר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה