היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איפה הייתם יולדות? במקום שכבר ילדתן והיה לכן טוב או במקום שהוא קצת יותר קרוב לבית ואתן גם פרסונל שם אבל לא ילדתן אף פעם? שני בתי החולים קרובים אלי זה לא שלראשון אני צריכה להשקיע בנסיעה. שניהם נחשבים עם חדרי לידה טובים. בראשון יש מחלקת יולדות טובה אחרי הלידה ובשני יש מחלקה די ג'יפה אבל אני פרסונל.
ילד יפה של אמא עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
14 תגובות
עמוד 1
תכל'ס אני מאמינה שהכל תלוי במיילדת. וזה כידוע - עניין של מזל! הפעם אני אבחר בביה"ח שיותר קרוב אלי ולא בזה שילדתי בפעמים שעברו כי שמעתי דברים טובים עליו וגם כי אני רוצה חווית לידה אחרת... מחלקת יולדות היא לא פונקציה בעיני כי זה רק ליומיים - ויאללה אחר כך הביתה.. "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
במקום שאת פרסונל , היחס אליך יהיה בהתאם !! כולל כל הפינוקים האפשריים .
יש חדרים מיוחדים לפרסונל ויש לי חברה שעובדת ביולדות ויונקים והיא שנים עובדת שם (קולגה שלי) היא בטוח תארגן אותי וגם את הבייבי. אבל מפחיד אותי ללכת למקום שאני לא מכירה. שזה קצת אולי טיפשי בגלל שיש להם חדרי לידה טובים. המממ אני מתעסקת בשטויות? לזרום וזהו?
תוספת מהממת למשפחה
בתכלס מה שחשוב בבית חולים זה הצוות הרפואי המקצועי, התנאים של אחרי מעט פחות חשובים...
לידי יש את בי"ח ברזילי באשקלון, שלא ממש התרשמתי מהמקצועיות בו אבל התנאים שם די טובים
לכן העדפתי ללדת בקפלן-רחובות, שם יש ממש צוות מקצועי, ותנאים קצת פחות טובים כולל מרחק מעט גדול יותר מהבית
למרות שצוות יכול להיות די עניין של מזל...
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אני אישית תמיד אעדיף לחזור למקום מוכר, אם היה לי בו טוב והסתדרתי.
לידה זה לא דבר כ"כ צפוי. היא יכולה להתפתח בקצב שלה ולכיוונים שונים. לפחות את ההפתעות בתנאים חיצוניים הייתי מעדיפה למנוע- ע"י לידה במקום שאני כבר מכירה.
דבר נוסף הוא שאני חושבת שדווקא בלידה- שאינה תהליך צפוי אחד לאחד, הייתי מעדיפה מקום בו אני אחת מכולן. לא אישיות מוכרת. נראה לי שהיה מביך אותי. (בהנחה שהעיקר זה הלידה עצמה. השהות במחלקה, לדעתי, עד כמה שיכולה להיות נחמדה בתור פרסונל, אינה משתווה לעצם הלידה ותנאיה)
במהלך הלידה אף אחד לא יכיר אותי... אני רק אגיד שאני פרסונל אבל אני לא מכירה שם את הצוות... נראה לי אני אסע ללניאדו וזהו.
תוספת מהממת למשפחה
אם כך חד משמעית הייתי בוחרת באחד שילדתי בו והיה לי טוב.
כאילו הפרסונל יוכיח את עצמו רק במחלקה? תודה. נחמד אבל לא העיקר.
במיוחד שאת יודעת מראש שחדרי הלידה הם ג'יפה..
מה שיהיה- שיהיה בהצלחה ובקלות (יחסית)
נראה לי לזרום . ואם יש לך חברה שעובדת שם ואת פרסונול לפעמיים זה טוב
אני אלך לעשות שם סיבוב ואתרשם... וברגע האמת נחליט לאן ליסוע... עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
אני יכולה לשתף אותך מנסיוני האישי, ילדתי את 3 הבנים בוולפסון בחולון בזמן אמת הם הצילו לי את החיים , המחלקה אחרי לא וואו- הם מנסים לשפר.
אז אני מעדיפה מקום שהצוות יודע לעשות את העבודה והחדר אחרי כפרת עוונות...