סקירה מאוחרת דרך הקופ"ח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    אני בשבוע 18 וקבעתי סקירה מאוחרת, בהתחלה קבעתי בבית חולים מאיר לד"ר בלהסן רולנד בעלות של 728 ש"ח - ואז חברה אמרה לי שניתן גם דרך הקופ"ח בעלות של 28 ש"ח למי שיש כללית מושלם
    אז קבעתי למרפאת בריאות האישה בהרצליה- תור נוסף- ואז ההיא במוקד אמרה לי שהד"ר לבדיקה הזו דרך הקופ"ח זה גם ד"ר בלהסן רולנד! לא הבנתי איך זה הגיוני, בכל מקרה קבעתי... האם מישהי יודעת מה ההבדל בין המקומות? והאם זה בסדר ללכת דרך הקופ"ח? או שחובה ועדיף לי דרך "פרטי"- סוג של פרטי... עזרה , אשמח לעצות- ממש צריכה להחליט
9 תגובות
עמוד 1
  • עשיתי פרטי ! מרוצה ביותר!!!!

תבדקי דרך הקופה איזה רופאים פרטיים עובדים עם הקופה שלך
    ככה יהיה לך החזר יפה עם יש לך זהב או מושלם. בהצלחה מאמי
  • אם זה אותו הרופא - מעולה
    [

• אני עשיתי לפני שבוע סקירה מאוחרת דרך הקופה ב- 28 ש"ח.
    אני סומכת על הרופא שלי, שמעתי מלללללא המלצות עליו ושהוא אחד התותחים. לכן הסתפקתי בבדיקה דרך הקופה ולא דרך פרטי.

אני קיבלתי תמונה קטנה של אולטרסאונד, לא דיסק בתלת מימד (כמו בסקירה הראשונה) אבל זה לא היה לי חשוב. העיקר שהכל תקין

• מצטערת אני לא רוצה להלחיץ אותך אבל אני נגד קופות חולים
    עברתי על בשרי זעזוע רציני

• אני עשיתי סקירה 1 בפרטי - היה מעולה ושילמתי 200-250 שח משהו כזה (כי הוא היה פרטי שעובד עם הכללית) זה היה במשך 40 דקות והיה מאד איכותי עם הרבה הסברים וכד'...

את הסקירה ה2 עשיתי בקופ"ח ב 28 שח... במשך אולי 10 דקות , נו.. קופ"ח

אבל שניהם בודקים את אותם הדברים- הם חייבים
    בפרטי זה יותר ארוך ומקבלים גם דיסק...

• היי
    עכשיו אני ממש מבולבלת!
    אני לא יודעת מה לעשות? ההבדל הוא 800 שקל, אבל מדובר על אותו רופא
    גם בפרטי וגם בקופה בהרצליה
    שמעתן עליו אולי? רולנד בלהסן ?
    אם זה דרך הקופה אז זה לא יסודי????
  • זה יסודי!!!
    יש פה בנתו שלא הלכו לפרטי כלל והיו מרוצות מאד
    הם חייבים לבדוק את אותם הדברים
    אבל לפרטי יש מכשור קצת יותר מתקדם ואפשר לראות יותר דברים
    וגם יש לו יותר זמן איתך בהתחשב בכמה שאת משלמת

• אני עברתי טראומה מהקופה מהיום והלאה עושה רק בפרטי
    לא משנה כמה זה יעלה לי מצטערת אם בלבלתי אותך אבל עדיף להיזהר מלהצטער

• אל תלחיצו אותה .
    דרך קופת חולים זה בסדר גמור, בודקים את אותו הדבר.
    סקירה שעושים 10 דקות או סקירה שעושים 30 דקות זה לא משנה הזמן, משנה תוכן הבדיקה ויש רופאים מהירים יותר, בדרך כלל המנוסים יותר.
    אני עשיתי הכל דרך קופת חולים, בשני ההריונות, אף פעם לא הרגשתי שקיבלתי יחס לא טוב או שהבדיקה לא היתה מקיפה.
    רופא פרטי רק עולה יותר, זה לא אומר שהוא טוב יותר!!!
    ובכלל - אם זה אותו רופא אין לך ממה לחשוש, חבל על הכסף שלך!
    העיקר שהכל יהיה תקין !!!
    בהצלחה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה