שיתופים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה:
    אגם ישנה כבר 3 לילות במיטה שלה, בחדר של הבנות. העריסה עומדת ריקה בחדר שלנו
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
11 תגובות
עמוד 1
  • מי גאון של אמא?
  • כל הכבוד לאגם!

• לגבי להתהפך זה באמת מוקדם.
  • יפה על ההתהפכות. נועם גם התהפכה פעם אחת מגב לבטן כשבגענו למלון אבל אני קוראת לזה בטעות חחחחחחח.

לגבי הישיבה. מנסיון מר תנסי להימנע מזה זאת שיטת התיישבות מאוד לא בריאה. לצערי הרב נסיון מר עם להב. ועכשיו גם נועם מנסה כל הזמן ואני מונעת ממנה

• כל הכבוד כמה הישגים
    חמסה!

• כל הכבוד לאגם!!!
    ההתהפכות יכול להיות - אמילי מתהפכת גב בטן מגיל חודשיים אבל מבטן לגב רק מגיל 3 חודשים (ליתר הדיוק היתה מתהפכת בגיל שבועיים - כמובן לא רצוני ואז הפסיקה כי התחילה לאהוב להיות על הבטן). חחחח הפוכה הילדה שלי.
    [

• אני לא נותנת לה יותר מידי להתיישב. איך שהיא מתחילה להתרומם אני מחזירה אותה אחורה.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • כל הכבוד לאגמי המתוקה

• כל הכבוד לאגמי הקטנה
  • כל הכבוד לאגם הנסיכה

• באמת ממש מהר כל הכבוד לגאונה הקטנה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה