גליהההה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה איתך? יש חדש? (נכון תמיד החברות המעצבנות שואלות אם יש חדש?)
21 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי, איזה חמודה שאת ככה מתעניינת בי... עושה לי ממש טובבבב!!!!!
    התחתון שלי נקי
  • יאא הלוואי מאמי!!!
  • יופי יופי, מצוין! זה שעוד לא קיבלת, זה טוב, ציצי גדול גם טוב!
    אל תשכחי לעדכן, ושנשמע רקקק בשורות טובות..
    ואם בדר"כ המחזור שלך סדיר, את לא חייבת לחכות עד שבת, (גם כי לא נראה לי שתצליחי... זה קשההההה!)
  • בשורות טובות ובהצלחההההההההה
  • כןןן גם אני הייתי חסרת סבלנות המחזור שלי הוא כל 32 יום זה השיא ןאני עשיתי בדיקה ביום ה33
  • אז ככה, המחזור שלי הוא בחודשיים האחרונים נע בין 30-32 יום. אני מאוד אשתדל להחזיק מעמד כי הספיקו לי הציפיות הגבוהות ואיתן האכזבות... אז אין לי ברירה אלא להיות בסבלנות... יהיה בסדר....

• יש לי הרגשה שאני הולכת לאכזב אתכן... התחילו לי כאבי בטן... יש מצב שאני מקבלת בקרוב...
  • לא לא כאבי בטן גם יכולים להיותתתתתת

כמו של מחזור אבל הוא לא מגיע.........
  • אוקיי, הכל יכול להיות הרי... נחכה עוד יום ועוד יום, ואם נגיע ליום שבת ללא מחזור... נעשה בדיקה...

• מתי את אמורה לקבל?? באיזה תאריך??
  • אם להסתכל לפי המחזורים האחרונים אז מחר

• מאמי גם לי היה כאבי מחזור והוא לא בא...
    לא להספיד הלוואי שזה החודש שלך
  • גם אני התגעגעתי נשמתי!! ותאמיני לי שאין מישהי שרוצה יותר ממני להצטרף אליכן... אבל אני פשוט באמת שלא רוצה להיכנס לאשליות שינופצו... אז תחכו איתי עוד יום ועוד יום, אני מקווה לדווח כל יום שעדיין אין מחזור...
    מי אם לא אתן שתהיינה איתי בימים קריטיים אלה?!?!?!
    דרך אגב אני מרגישה כאילו מישהו צובט לי את הפטמה ומסובב אותה באופן תמידי... אחחח כואבבבב!!!

• יאאוו אני לא רוצה לתת לך לצפות יותר מדי אבל כלל התופעות שלך מעידות על הריון...

לי יש הרגשה של 99.9% שאת בהריון מאמילה...
  • יאאללה בדיקה חיובית בעז"ה

חני
  • אדוונת,
    לגבי הכאב בפטמה, הוא קיים לחלוטין והוא רק בצד אחד, ימין. לגבי ההתכהות של הפטמות, זה ממש בקצת, וגם הלכתי ושאלתי קודם כל את בעלי אם הוא מרגיש שינוי בצבע שלהן, והוא אמר שעכשיו הן חומות ולא ורודות, ולא הכוונתי אותו לתשובה!!! לגבי גודל החזה, יש לי חזייה שפשוט כבר לא עולה עליי... והוא ממש ממש כבד...
    תראי, אני הכי הכי הכי מפחדת בעולם שאני סתם מכניסה את עצמי לדמיונות ולפנטזיות מיותרות. אני תמיד מתעדת בפני בעלי מה עובר עליי כל חודש ולמען האמת החודש זה שונה מפעמים קודמות... גם תמיד לפני מחזור היו לי הפרשות צהובות והפעם אין לי. הכל הרי יכול להיות.. יכול להיות שזה פרי דמיוני המפותח והפורה, או ש.... וואי אני אפילו לא מצליחה להאמין בזה... אני מחזיקה עד יום שבת. מקווה לא לקבל עד אז...

ותודה לכולכן על שאתן כאלה מדהימות וכמה שאתן רוצות בשבילי!!!  

• ודרך אגב כבר אמרתי את זה פה פעם בעבר ושכחתי לציין זאת שוב לאלה שכנראה פספסו...
    זה גליה, לא גל. למרות שהכל מתקבל...
  • אוו גליה זה שם טוב
  • מתפללת בשבילך את כל התפילות בעולם - מי ייתן והקב״ה ישתול בבטנך את הפרי המתוק והמושלם ביותר שיש!!! כ״כ רוצה לשמוע ממך בשורות טובות!!!!
    נשיקות ובהצלחה!!!

• איזה חמודה ששינית את השם בכותרת...!!!
  • כן, זה הציק לי בעין...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה