אני מרגישה גיבורת על!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב, אז בואו נשתף אתכם במה שעובר עלי בימים האחרונים ותגידו אם אני לא גיבורה!!!
    יש לי גיס אחד שהוא חסיד ויז'ניץ, בחסידות כשבחור מגיע קרוב לגיל שמונה עשרה, מתחילים להציע להורים שלו הצעות שידוכין.
    ההורים מבררים היטב ישר והפוך, חורשים כל הצעה והצעה עד שמוצאים הצעה שמוצאת חן בעיניהם, הבחור והבחורה נפגשים פגישה אחת ואז מתארסים.
    פעם חשבתי שזו שיטה לא נורמלית אבל אחר כך ראיתי שהרבה זוגות עושים ככה וחיים באושר ובשמחה והגעתי למסקנה שאין שום שיטה שהיא יותר טובה מהשניה ועובדה שיש הרבה שיטות וכולן עובדות.
    בקיצור, גיסי נהיה בן 18 עוד חודש וכמובן שהוא יצא אל השוק.
    בעקבות נסיבות חיים מצערות הוא נאלץ לגדול אצל משפחת אומנה מקסימה ואין לו שום קשר בכלל עם ההורים שלו.
    המשפחה הזו גידלה אותו לתפארת כמו בן אמיתי שלהם עם כל הבעיות והוא פשוט הפך להיות פרח של בחור.
    מאחר ובעלי מאוד קשור אליו כל דבר שקרה איתו האבא האומן שלו היה מתייעץ איתו והוא נהיה בקשר מאוד טוב איתם.
    הוא פנה אל בעלי לפני כחודש ואמר לו שיש להם הצעת שידוך מאוד מאוד טובה בשביל גיסי, בחורה מארה"ב.
    בעלי קצת נלחץ והתחיל לברר עליה ותוך כדי כך נודע לו שמדובר באחינית של האמא האומנת שלו- ז"א שהם כל כך אוהבים את גיסי וכל כך נקשרו אליו שהם פשוט מוכנים לקחת אותו כחלק מהמשפחה!!!
    מאוד התפעלנו מזה, והתחילו להריץ ענינים כדי שגיסי יסע לארה"ב להפגש עם הבחורה ולחגוג אירוסין ואז הוא ביקש שבעלי גם יסע איתם, הוא רוצה מישהו מהמשפחה.
    ואני- למרות שיש לבעלי עוד 14 אחים ואחיות נתתי לו לטוס לשבוע שלם לארה"ב ונשארתי עם הילדים לבד!!!
    בשבת נסעתי לאמא שלי, הבוקר קצת הסתבכתי עם כולם לבד (בעלי בד"כ מארגן את יהודה) אבל זהו, עד יום חמישי בערב ואז הוא חוזר!!!
    ב"ה הם התארסו, קבלתי תמונות במייל והיא נראית בחורה מתוקה ביותר.
    אז מזל טוב לגיסי המקסים ושיהיה לכולן בשמחות!!!
    מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
11 תגובות
עמוד 1

• כל הכבוד!!!!
  • שיהיה בשעה טובה ומזל טוב
    [

• ווואי איזה סיפור מרגש
    בהחלט את אישה מדהימה טובה וגיבורה!
    המון מזל טוב מאמי

• באמת מגיע לגיסי חיים טובים עכשיו.
    הוא עבר חיים נוראיים ואני מקווה שעכשיו הכל יהיה לו טוב.
    אני רוצה לקחת את הילדים לשדה תעופה כדי לחכות לו.
    הם בטח נורא יהנו אני רק צריכה לברר בדיוק באיזו שעה הם נוחתים.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!

• כל הכבוד בובה יישר כוח...
  • ואוווו

מזל טוב
  • מזל טוב לגיסך וכל הכבוד לך!
  • וואווו כל הכבוד!

בהחלט מגיע לו רק טוב.

בשמת
  • אני גאה בך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה