לגבי רדיאטור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אתמול הפעלתי בפעם הראשונה (אבל רק אחרי מקלחת, בשינה אני מכבה)

ודווקא זה מרגיש לי שאין לי אויר, כאילו הוא לוקח את האויר...
    הגיוני?
    והבנתי שדווקא ממזגן אמורים להרגיש ככה...

איך אפשר למנוע את ההרגשה הזו?

9 תגובות
עמוד 1
  • מישהי כתבה שהיא שמה קערה עם מים מעל, כדי שיתאדו ואז כאילו יש אדים בחדר.

אני למשל מדליקה ומשאירה חור פצפון בחלון כדי שלא תהיה הרגשה של מחנק
  • הייתה כאן מישהי שכתבה שהיא שמה מגבת רטובה על הרדיאטור על מנת ליצור אדים. אני לא בטוחה אם זהו באמת פיתרון למחנק, או שיעיל רק ללחות, וכן עד כמה זה בטיחותי. צריך לשאול.

בכל מקרה אוסיף שאלה:
    אני משתמשת במזגן (שפועל על טרמוסטט לסירוגין כמובן), ושמה מכשיר אדים בחדר, פלוס חריץ דקיק פתוח בחלון לאויר. האם זה יכול להיות מסוכן?
    (לגבי רדיאטור פשוט יש לי פראנויה לדברים חמים בחדר הילדים שאפשר לקבל מהם כוויות)

תודה!
  • בגלל זה אני לא אוהבת רדיאטור - גם עם הצלוחית מים יש תחושת מחנק....
    אחת ויחידה - פתרון טוב. כל עוד לא מחניק מדיי.
    [

• יש חלון בחדר והוא פתוח .אבל אנחנו בתת קרקעי אז זה לא כמו חלון רגיל..
    וגם החדר לא אטום לגמרי, יש לו חיבור עם הסלון קרוב לתקרה, כלומר הקיר לא מגיע עד הסוף - לא משנה מסובך להסביר

בכל אופן, איך יודעים אם כדאי לשים קערה עם מים? מבחינת בטיחות
    עם מי מבררים?
    רופא?

• גם אני הייתי שמה ליד הרדיאטור קערה עם מים, כדי למנוע יובש ומחנק.
    אם יש לך אפשרות לכוון את עוצמת החום, את יכולה גם להנמיך טיפה.
  • עוד נקודה שלגביי חשובה-

הילד שלי בן קרוב לשנתיים ויודע לצאת ממיטת התינוק.

אותי- מאוד מפחיד לשים רדיאטור חם מאוד ללא השגחה צמודה למשך הלילה!! הוא יכול לקום, לגעת ולקבל כוויה ח"ו!
    מה עושות כל אלו במצב הזה עם פעוטות שקמים, ורדיאטור די רותח? מעניין אותי לדעת אם יש פתרונות.
  • ועוד פרט- אני גרה בירושלים שקר בה מאוד, בפרט בלילות, והילד שלי זז במיטה ומעיף מעצמו את השמיכה בלילה, כך שאי אפשר לחממם בערב ולכבות אח"כ. צריך רצוף/לסירוגין לאורך כל הלילה..
  • לדעתי לא כדאי להשאיר רדיאטור דלוק כל הלילה,
    לא בטיחותי, במיוחד שהילד כבר יוצא מהמיטה!
    גם שלי מעיפה את השמיכה, תמיד!!! אז אני מלבישה
    לה 2 שכבות (חולצה+טייץ ומעל זה פיג'מה וגרביים)
  • אני לא אשאיר בלילה זה מפחיד

אבל השאלה האם הקערת מים זאת תרופת סבתא או שזה משהו מוכח שזה בסדר ותקין ויעיל?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה