2 שאלות לא כלכך קשורות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1.כובעים- התינוקות שלכן אוהבים כובעים?
    אוף- הדס שונאת שונאת שונאת
    היא ממש מרגישה שזה מפריע לה ומזיזה את הידיים כאילו מנסה להגיע ולהוריד

2. מה לגבי שמש- הילדים שלהם אוהבים את השמש?
    עד מתי היא תתפתל כמו דג שמחוץ למים בשמש (אבל לא ישירה, אפילו רק אור השמש בפנים שלה) האם זה תקין?
    או שזה אולי בגלל שאני לא מוציאה אותה הרבה ביום אלא יותר בערב...?

8 תגובות
עמוד 1
  • 1. לשמחתי לולי אוהבת כובעים, אוריקי היה שונאאאא אותם, מתחיל לבכות אם אני שמה לו.
    2. תנסי להוציא אותה לגן שעשוים כשיש שמש, אולי השמש מפריעה לה בפנים.
    אני מאד אוהבת להוציא את הילדים להתחמם קצת בשמש - במיוחד בחורף.... בקיץ אחרי הצהרים אנחנו בחוץ
    [

• לגבי כובעים תמשיכי ותתעקשי כי אין ברירה אחרת
    לגבי השמש את צריכה להוציא אותה יותר ביום כדי שתקבל קצת ויטמין די

• גם אמילי שונאת כובעים, אבל כמו שאמרו- אין ברירה...

לגבי שמש- זה אכן מפריע לה קצת, אבל השמש עכשיו לא כזאת חזקה אז חשוב באמת לחשוף אותם.

מיכלי, את מוציאה אותה לטייל בערב?
    לא קר?
  • כשהיה קטן לא היה אכפת לו שהוא עם כובע , עכשיו כשגדל הוא לא אוהב (בקיץ היה לו כובע מצחיה כזה) היה מוריד כל הזמן ולועס אותו
  • 1. קניתי לנהוראי כובע מעלף משילב
    וואיייי איך הוא צרח עליי ששמתי לו אותו

• תמרי זורמת עם הכובעים

• אצלי הם ממש מתנגדים לכובע, אז אני שמה להם את הקפוצ'ון של החולצה.... לזה הם מסכימים!
  • הבעיה שהיא בוכה ממש עם כובע
    זה לא רק שאני שמה לה.... זה לאורך כל הזמן שיש לה כובע..
    טוב אצטרך להרגיל אותה לזה- לאט לאט הבכי יפחת אני מקוה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה